Antoni PardoAntoni Pardo

Toni pardo web

En definitiva, el que diuen els ecologistes treballa la terra, recicla, i en aquest cas l’aigua, un tresor que ja va una mica escàs.

Toni pardo web

O la manca de aigua, el clavegueram nou a tota la Vila, impermeabilitzant més el sòl, amb el perill de grans rierades.

Toni pardo web

Per això proliferen tantes rates que són les que han portat el gran flagell de pestes i epidèmies, igual que coloms, gavines, i ara els senglars amb la triquinosi.

Toni pardo web

També seria bo que la normativa no solament fos pels qui no reciclen bé o posant la brossa a fora de hora i del lloc corresponent.

Toni pardo web

Certament que és contaminant, però els grans contaminants venen per l’aire, els grans vaixells de càrrega de mercaderies, petrolers, pesca i molt particularment militars.

Toni pardo web

“No és més net el que més neteja, sinó el que menys embruta”.

Toni pardo web

Perquè a Arenys hi ha una bossa molt important de persones amb dificultats com per cobrir la nova oferta d’uns pisos socials que seguiran cobrint de ciment una zona verda i anteriorment agrícola com la que hi havia al rial del Bareu.

Toni pardo web

Tinguem present que tenim jubilats que cobren per sota de 500 euros i alguns funcionaris reclamen cobrar els 400 euros més com els seus companys.

Toni pardo web

És molt important mantenir nets els nostres carrers i espais públics, tant com ho feu amb les vostres llars perquè no tenim ni un carrer o vorera sense defecacions trepitjades per un vehicle o per qualsevol persona que involuntàriament ha fet sabatada.

Toni pardo web

Aquesta pandèmia a demostrat que apart de ser molt dolenta, la gent ha perdut el sentit comú i obeïnt sempre les decisions de les màquines, alguns han quedat hipocondríacs.