Antoni PardoAntoni Pardo

Toni pardo web

Aquesta pandèmia a demostrat que apart de ser molt dolenta, la gent ha perdut el sentit comú i obeïnt sempre les decisions de les màquines, alguns han quedat hipocondríacs.

Toni pardo web

I a les administracions, multinacionals i empreses subministradores de serveis, també els va bé ja que també augmenten els beneficis amb menys serveis i menys personal.

Toni pardo web

Avui els que fan de polítics solament tenen titulacions universitàries, cap pràctica a fer feines a l’empresa privada, únicament a la pública on tot està regulat i on no cal fer el mínim esforç.

Toni pardo web

Crec que haurien de fer totes les visites en els consultoris, retornant la confiança i demostrant que amb totes les garanties es pot treballar i no espantant els vilatans, ajudant a crear més desconfiança.

Toni pardo web

I quan parlem de netejar també vol dir policies que també la seva obligació és netejar els carrers de delinqüents i ajudar als vilatans. Tothom ha de disposar d'un sou digne, però que recordin que molts treballen per un sou base mentre que a l'administració tot són categories, triennis, festes personals, aqüeductes i cobrant sempre sense haver de fer cap mínim solament anant a la feina. 

Toni pardo web

A més són venjatius o fan o donen fer a tots aquells que d'una manera indirecta collaboren i estant subvencionats, embrutin les persones que mostren la realitat, que ells sempre neguen.

Toni pardo web

La regidoria del Medi Ambient diu que no han retirat els troncs de la platja del Cavaió perquè volen conservar l'hàbitat de la flora i fauna.