Cuina

Cuinagener2021 MS

Mentre es cou el pastís al forn, prepararem la crema de formatge per fer el farcit i la cobertura.  Crema de formatge: En un bol barregem el suc de la taronja amb la resta de sucre morè que tenim.

IMG 20201025 215054 aa

Retireu la branca de romani del preparat que tenim a la paella amb els bolets i ho deixem refredar.

Nutrició

Herbes aromàtiques 2

Digestiva, antireumàtica i antivomitiva (redueix les ganes de vomitar).  Llorer  És una de las poques plantes aromàtiques que el seu aroma s'intensifica quan esta seca.

D'Arenys i dels arenyencs

Senyor bartra foto a

Ser advocat no és només posar un article darrera un altre, sinó que és agafar una giragonsa de vida, per tant, d’un drama personal, per saber-lo entendre, per saber entendre a la persona que tenim al davant, per assaborir i entendre l’art, per saber copsar la cultura, per saber mantenir-nos fidels per sempre més al servei d’aquest poble, i de tot això fer-ne un tot senzill per tal que ens permeti defensar a qui ho necessita.  El segon llegat que em féreu era que en aquesta vida som allò que estimem, allò que donem i allò que perdonem, i vos em vàreu ensenyar que en aquesta professió, aquesta màxima s’ha d’exercitar en grau superlatiu.

multimedia images NavarclesValentibo2

Sant Valentí dels enamorats és nostre, el vàrem tenir al Bages on el cos hi va ser venerat fins al 1835, moment en el qual les restes foren dutes a Navarcles, on encara es conserven.

#SaBiaVerda

Hem de prendre consciència de la importància d'impedir que es creïn grans conglomerats de distribució.