Cuina

Pagina 23

A mitja cocció hi afegim la resta de castanyes i ho deixem que s’acabi de coure tot fins que la carn estigui ben tendre. Fem una picada d’ametlles, amb un gra d’all i si voleu podeu posar-hi un carquinyoli.

Captura de Pantalla 2022 11 03 a las 13.24.04

Perquè quedi més melosa jo poso mig quilo de carn de vedella i mig quilo de carn de porc, però podeu posar la que més us agradi.

Nutrició

Begudes vegetals

Nous consells de nutrició per Sílvia Sierra

Mercat 4

Si l’embotit és bo, el budell és el propi de l’animal i, si no és, ho fan en un d’artificial –que és la “pell” que trobem en els embotits. A part de la carn, hi afegeixen substàncies com ara espècies, sal, fècules de patata, farines, molla de pa, arròs i, fins i tot, greixos per modificar el producte.

D'Arenys i dels arenyencs

Gorg negre

Una nova facècia d'Arenys i dels arenyencs per Ramon Verdaguer

multimedia images plano 1

O sigui a la Seca, al darrera del Palau on s’hostajaven. I si aquesta és una versió, n’hi ha una altra que diu que la Seca era una casa de les valls d’Andorra i la Meca era un collet de la mateixa Andorra.