A mitja cocció hi afegim la resta de castanyes i ho deixem que s’acabi de coure tot fins que la carn estigui ben tendre. Fem una picada d’ametlles, amb un gra d’all i si voleu podeu posar-hi un carquinyoli.
Perquè quedi més melosa jo poso mig quilo de carn de vedella i mig quilo de carn de porc, però podeu posar la que més us agradi.
Nous consells de nutrició per Sílvia Sierra
Si l’embotit és bo, el budell és el propi de l’animal i, si no és, ho fan en un d’artificial –que és la “pell” que trobem en els embotits. A part de la carn, hi afegeixen substàncies com ara espècies, sal, fècules de patata, farines, molla de pa, arròs i, fins i tot, greixos per modificar el producte.
Una nova facècia d'Arenys i dels arenyencs per Ramon Verdaguer
O sigui a la Seca, al darrera del Palau on s’hostajaven. I si aquesta és una versió, n’hi ha una altra que diu que la Seca era una casa de les valls d’Andorra i la Meca era un collet de la mateixa Andorra.