Cuina

Cuinagener2021 MS

Mentre es cou el pastís al forn, prepararem la crema de formatge per fer el farcit i la cobertura.  Crema de formatge: En un bol barregem el suc de la taronja amb la resta de sucre morè que tenim.

IMG 20201025 215054 aa

Retireu la branca de romani del preparat que tenim a la paella amb els bolets i ho deixem refredar.

Web cuinasetembre2020a

Passats els 45 minuts afegim les patates per sobre les costelles i ara apugem la temperatura del forn a 180° i ho deixarem uns 40-45 minuts més.

Gambas

Tallem la ceba petita, la posem a la paella i quan estigui rossa afegim el tomàquet que també haurem tallat a daus petits, un polsim de sal i ho deixem fer a poc a poc. En una altra paella, posarem a fregir les patates que haurem tallat a quadrets i un cop fetes, les reservem. En una cassola amb oli fregirem el rap que prèviament haurem enfarinat i el reservem. En aquesta mateixa cassola posarem el sofregit i li donarem unes voltes perquè s'acabi de fer.

Web fotocuinajuny2020

En el bol de les clares afegim una culleradeta petita de llevat químic, un pessic de sal i muntem les clares.