2021 01   Can Maimi
Joan Carles Martín

Amb Can Maimí estrenem 2021 la cinquena entrega d'aquesta petita secció de l'Agenda dedicada a botigues i establiments emblemàtics d'Arenys de Mar que ja han desaparegut del paisatge de la vila.

Toni pardo web
Antoni Pardo

És molt important mantenir nets els nostres carrers i espais públics, tant com ho feu amb les vostres llars perquè no tenim ni un carrer o vorera sense defecacions trepitjades per un vehicle o per qualsevol persona que involuntàriament ha fet sabatada.

Bernat web
Bernat Salbanyà

El passat 26 de gener anunciàvem el tancament sense data de reobertura prevista de les 8 sales dels Cinemes Arenys.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

Aquell que inspirava a l’Espriu amb “Pels rials baixa el carro del sol, des de carenes de fonollars i vinyes que jo sempre recordo”.

Toni pardo web
Antoni Pardo

Aquesta pandèmia a demostrat que apart de ser molt dolenta, la gent ha perdut el sentit comú i obeïnt sempre les decisions de les màquines, alguns han quedat hipocondríacs.

JCM foto (1)
Joan Carles Martín

L'any 1985, s'obria a la nostra vila el que probablement va ser una de les botigues de llaminadures amb més glamur de la història: el Tot Bo.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

No tot és com a conseqüència de les riuades quan el Bareu és noticia, sinó que existeix una manca d’ordenació de l’espai públic i del seu permanent manteniment.

Bernat web
Bernat Salbanyà

No entenem que siguin a dins i a fora alhora.  Oberta la caixa, el gat és mort.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

Ens trobem que la confluència del Rial amb la N-II és força limitada pel seu volum de trànsit i en conseqüència arriscada i també pel pas de vianants per accedir al soterrani de la zona port.

Toni pardo web
Antoni Pardo

I a les administracions, multinacionals i empreses subministradores de serveis, també els va bé ja que també augmenten els beneficis amb menys serveis i menys personal.