Toni pardo web
Antoni Pardo

Avui els que fan de polítics solament tenen titulacions universitàries, cap pràctica a fer feines a l’empresa privada, únicament a la pública on tot està regulat i on no cal fer el mínim esforç.

JCM foto (1)
Joan Carles Martín

Abans de la sabateria Can Majó, va haver la de Can Garrapa, fundada per en Joan Majó, pare dels germans Majó.

Bernat web
Bernat Salbanyà

La necessitat de fer una carretera C-61 nova no és altra que treure la que actualment passa pel mig de la Riera.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

En el seu trajecte com a rural es un més dels existents, deixadesa, esvorancs, runes, tot i que es pot caminar bé, però quan es torna urbanita, es converteix en un despropòsit de Rial, amb les seves ampliacions i desigualtats urbanístiques i sense resoldre el seu soterrament.

JCM foto (1)
Joan Carles Martín

M'ha semblat bonic fer-ho seguint el meu ordre emocional, i el que més emocions i records em produeix és la Sala Mercè quan era un cinema.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

Però insisteixo, la nostra Riera hauria de tenir més una semblança de Rambla amb el que aquesta qualificació comportaria en l'àmbit de serveis.

Bernat web
Bernat Salbanyà

Tot fa preveure que, en el millor dels casos i fent números ràpids, només es gastarà la meitat de la partida.

Toni pardo web
Antoni Pardo

Crec que haurien de fer totes les visites en els consultoris, retornant la confiança i demostrant que amb totes les garanties es pot treballar i no espantant els vilatans, ajudant a crear més desconfiança.

Grafic Ramon Vinyes
Ramon Vinyes

Un cop tancat l’exercici econòmic de l’ajuntament, els serveis econòmics municipals han de fer una sèrie de càlculs.

Toni pardo web
Antoni Pardo

I quan parlem de netejar també vol dir policies que també la seva obligació és netejar els carrers de delinqüents i ajudar als vilatans. Tothom ha de disposar d'un sou digne, però que recordin que molts treballen per un sou base mentre que a l'administració tot són categories, triennis, festes personals, aqüeductes i cobrant sempre sense haver de fer cap mínim solament anant a la feina.