Toni pardo web
Antoni Pardo

I quan parlem de netejar també vol dir policies que també la seva obligació és netejar els carrers de delinqüents i ajudar als vilatans. Tothom ha de disposar d'un sou digne, però que recordin que molts treballen per un sou base mentre que a l'administració tot són categories, triennis, festes personals, aqüeductes i cobrant sempre sense haver de fer cap mínim solament anant a la feina. 

Jaume barangé web
Jaume Barangé

En el nostre municipi en són un total de 20 repartits per igual a una banda i altra de la Riera en més o menys llargada. D'aquests, 8 es poden considerar rials urbans pel seu tram final del trajecte i la resta són de pas o rurals. Voldria donar una ullada a tot el que podria ser millorable als rials que tant elogiava Salvador Espriu i que a la vista i mentalitat de les administracions públiques, aquests rials és com si no existissin. Només em regeixo per l'observació, la intuïció i la lògica més evident d'un caminant.

Bernat web
Bernat Salbanyà

Manca de claredat, no s'assoleixen els compromisos de transparència -que el mateix govern es va imposar- i, per contra, s'opta per intentar controlar la informació segons el mètode clàssic de lligar curt els mitjans públics.  Portes enfora, el govern es nota aclaparat.

Bernat web
Bernat Salbanyà

Si bé crec que hi ha un consens amb què l'aspecte de les platges d'Arenys ha millorat d'ençà dels plans de naturalització i gestió de les platges, convé no oblidar que això s'ha fet a base de jardineria, tant de la brigada com de les escoles que hi han plantat artificialment tot allò que el criteri mediambiental aconsellava.

Toni pardo web
Antoni Pardo

A més són venjatius o fan o donen fer a tots aquells que d'una manera indirecta collaboren i estant subvencionats, embrutin les persones que mostren la realitat, que ells sempre neguen.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

És el nostre ADN. Per tot això i més ens mereixem una Riera menys contaminant i trista, i si ara més que mai, més alegre i amable, en què la jardineria en té molt a fer d'una forma adequada.

Toni pardo web
Antoni Pardo

La regidoria del Medi Ambient diu que no han retirat els troncs de la platja del Cavaió perquè volen conservar l'hàbitat de la flora i fauna.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

L'incivisme, la indiferència i la irresponsabilitat d'alguns, estan fent estralls i en conseqüència malmeten la imatge de la vila. Aquests comportaments indisciplinats haurien de tenir una resposta amb la normativa en mà, a una sanció administrativa i fer-ho sempre que sigui possible, sense reticències ni dubtes del que diran.

Bernat web
Bernat Salbanyà

Aquest fet, que ha sorprès la majoria, respon a una estratègia pensada a llarg termini: debilitar administrativament i econòmica l'Alt Maresme, a força d'anar esmicolant la seva àrea comuna, per enfortir la capitalitat de Mataró.  Aquest desmembrament, que ha comptat amb el consentiment tàcit dels municipis afectats, ha anat minvant l’àrea del partit judicial: primer segregant-ne bona part dels municipis del Vallès i, més endavant, repartint els municipis de la costa en diferents zones segons el departament de la Generalitat.

Web annabel2   xs
Annabel Moreno

Per això en dos dies vam posar en marxa tota la maquinària de l'Ajuntament, i vam donar resposta a les persones a qui primer els va afectar la pandèmia: els més vulnerables, reforçant la feina de serveis socials i augmentant econòmicament els seus recursos, atenent més de 800 persones, i creant una bossa de voluntaris que han fet més de 200 actuacions.