Toni pardo web
Antoni Pardo

Però en aquest país tenim polítics que manifesten que són conservadors de la terra i la veritat és que són conservadors dels seus interessos.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

Pacificació i regulació del trànsit al voltant de les escoles de la Vila.

Bernat2
Bernat Salbanyà

És especialment significatiu que les regidories que no arriben al 30% d’execució són les que en principi tenen un impacte directe en la millora de la vida de les persones. Ens podran dir que aquest mandat el govern s’ha vist sobrepassat per factors inesperats, com la pandèmia, l’atac informàtic o, fins i tot, les seqüeles del temporal Glòria.

MG 4729
RedaccióL’astronomia, com tota ciència natural, sorgeix d’aquestes ganes de saber més.
Toni pardo web
Antoni Pardo

A més, com ja he escrit amb anterioritat, no disposaran de llocs de treball, problemes amb els desplaçaments i transport públic, amb el clavegueram que ara ja no funciona, manca d’aigua.

JCM foto (1)
Joan Carles Martín

Can Castells no era una botiga, va ser un taller de puntes: la fàbrica de puntes i blondes Castells, randers.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

Ara es té un concepte ben encertat en que els carrers han de ser d’un sol nivell i de prioritat per a vianants, però no s’acaba d’encertar amb el material més adient i eficaç.

JCM foto (1)
Joan Carles Martín

I sense que això representi cap punt d'inflexió he cregut que valia la pena recapitular.

Bernat web
Bernat Salbanyà

Fa uns mesos, en aquesta gasetilla, repassàvem l'hemeroteca del POUM. L'execució del pla parcial de Lourdes ha desembocat en una plataforma ciutadana.

Toni pardo web
Antoni Pardo

Crec que tothom sap que les lleis les fan els polítics, la justícia les interpreta i executa, com tots sabem no sempre es massa justa, però s’ha d’acatar.