Mercè Boher
Mercè Boher

Tot i que desajustat és el meu particular tocar ratlla.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

d’alçada traient llum i visibilitat els habitatges, les branques i fulles entren als balcons i finestres amb l’agreujant del pollen en abundància que envaeix tota la Riera amb el perjudici per la salut (asmàtics) i la maleïda “mosqueta tigre dels plataners” que omplen les estances de les llars quedant enganxades als vidres, cortines, roba i no puguis gaudir ni als balcons i fins i tot els usuaris de les terrasses han estat perjudicats.

JCM foto (1)
Joan Carles Martín

El 1944 el negoci es traspassa a la seva filla Rosa Gual, que se'n fa càrrec juntament amb el seu cosí Joan Barangé.

Toni pardo web
Antoni Pardo

Mirant la TV comarcal en una entrevista de persones que viuen de la política, Arenys tenia un representant com a bons conversadors que són, no feien servir el sentit comú, llavors deien que tenim de guarda espais per la pagesia, per disposar de productes de proximitat bons i de temporada, que no es podia asfaltar més el terreny per problemes amb el climatologia, però que s‘havia de reservar espai per habitatge social, a més s’havia d’ampliar el transport públic.

Toni pardo web
Antoni Pardo

Podem engreixar animals per sacrificar perquè els animals de companyia mengin, però si en mengen els humans és un crim.

Mercè Boher
Mercè Boher

Instantànies com els nous gegantons ballant pel Calisay, les nits plenes de jazz o de Pau Riba o de contes arran de mar.

Bernat web
Bernat Salbanyà

En l’edició de març del 2021, ja vam dedicar aquesta gasetilla a l’obstinació del govern municipal a l’hora de negar certes problemàtiques, per després reconèixer que efectivament hi ha un problema. Des del passat 8 d’agost, el govern reconeix finalment que Arenys està brut i ara són tantes les queixes que es reben cada dia, que justifiquen la trencadissa del govern.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

A qui correspongui els i caldria prendre unes valentes decisions i fer efectiu un pla de regulació i pacificació del trànsit a l’entorn de les escoles en els moments puntuals que no són més de 10 minuts i una necessària reordenació de l’espai d’accés a l’escola Joan Maragall amb el Rial de Sa Clavella i aplicable si cal en els altres centres educatius.

Toni pardo web
Antoni Pardo

Algun polític pot explicar per què no es troben treballadors o donen titulacions per acabar els estudis que a la realitat molts no exerciran.

JCM foto (1)
Joan Carles Martín

Passada la plaça de la Vila, una mica de res més amunt, hi havia la pastisseria Marfil.