Jaume BarangéJaume Barangé

Jaume barangé web

Pacificació i regulació del trànsit al voltant de les escoles de la Vila.

Jaume barangé web

Ara es té un concepte ben encertat en que els carrers han de ser d’un sol nivell i de prioritat per a vianants, però no s’acaba d’encertar amb el material més adient i eficaç.

Jaume barangé web

Perquè quelcom que sobresurti no en tenim cap més altre com no sigui que es consideri que la rotonda d’accés a la Riera sigui un element a admirar!!!.

Jaume barangé web

Fins aquí comprensibles les seves queixes però la discòrdia està amb la solució de retirar el banc sense pensar en els que vivim de dia i som més moderats, respectuosos i no el podem utilitzar.

Jaume barangé web

El cost per la Biblioteca és elevat i ho serà més com és habitual en tota construcció pública al final de l’obra.

Jaume barangé web

Fa un any vaig exposar a la Regidoria corresponent una proposta (amb material d’art inclòs): la possibilitat que una de les parades tancades del mercat municipal es convertís amb un exponent de l’art local i ser anomenat “Parada d’art al mercat” i adaptar les obres a l’actual espai de la parada X per no malmetre-la i amb un mínim cost de condicionament.

Jaume barangé web

Els espais hi són i tots els baixos (fent un canvi d’usos del que actualment és) podrien acollir una exposició permanent del que va ser DEMSA per la vida de la vila al llarg de 100 anys amb plafons explicatius, pòsters, mostres dels diferents i variats destil·lats i curiositats vàries aportats per donacions particulars.

Jaume barangé web

La variant encara que els tècnics forasters no la considerin necessària, pels vilatans per guanyar en qualitat de vida és imprescindible per tal de reduir sorolls, contaminació i perillositat viaria, que prou falta ens fa per anar-la endreçant.

Jaume barangé web

Un Ajuntament “no pot llençar mai la tovallola” en qualsevol aspecte relacionat amb les seves competències.

Jaume barangé web

El col·lectiu de la gent gran està augmentant i allargant en els anys i som més població però amb menys serveis assistencials i socials.