Jaume BarangéJaume Barangé

Jaume barangé web

*Per què algunes terrasses en fan un ús abusiu d’ocupació de les voreres en perjudici dels vianants?

Jaume barangé web

La convivència s’està malmeten en diversos àmbits del dia a dia, en què uns amb drets adquirits no veuen els seus deures que tenen envers els altres i uns quants més la “jeta” és el seu tarannà habitual.

Jaume barangé web

d’alçada traient llum i visibilitat els habitatges, les branques i fulles entren als balcons i finestres amb l’agreujant del pollen en abundància que envaeix tota la Riera amb el perjudici per la salut (asmàtics) i la maleïda “mosqueta tigre dels plataners” que omplen les estances de les llars quedant enganxades als vidres, cortines, roba i no puguis gaudir ni als balcons i fins i tot els usuaris de les terrasses han estat perjudicats.

Jaume barangé web

A qui correspongui els i caldria prendre unes valentes decisions i fer efectiu un pla de regulació i pacificació del trànsit a l’entorn de les escoles en els moments puntuals que no són més de 10 minuts i una necessària reordenació de l’espai d’accés a l’escola Joan Maragall amb el Rial de Sa Clavella i aplicable si cal en els altres centres educatius.

Jaume barangé web

Doncs per què NO durant el que calgui en el Rial amb una permanent vigilància per part de la Policia Local i donar seguretat per a tothom.

Jaume barangé web

Pacificació i regulació del trànsit al voltant de les escoles de la Vila.

Jaume barangé web

Ara es té un concepte ben encertat en que els carrers han de ser d’un sol nivell i de prioritat per a vianants, però no s’acaba d’encertar amb el material més adient i eficaç.

Jaume barangé web

Perquè quelcom que sobresurti no en tenim cap més altre com no sigui que es consideri que la rotonda d’accés a la Riera sigui un element a admirar!!!.

Jaume barangé web

Fins aquí comprensibles les seves queixes però la discòrdia està amb la solució de retirar el banc sense pensar en els que vivim de dia i som més moderats, respectuosos i no el podem utilitzar.

Jaume barangé web

El cost per la Biblioteca és elevat i ho serà més com és habitual en tota construcció pública al final de l’obra.