Correus estrena una nova oficina però no obrirà els dissabtes

​La nova seu al carrer de les Doedes millora l'accessibilitat i els serveis
|

Correus ha traslladat aquesta setmana la seva oficina a Arenys de Mar al carrer de les Doedes, deixant la històrica seu situada al carrer de la Torre. La nova oficina, situada al carrer de les Doedes número 53-55, ha estat dissenyada per millorar l'atenció i l'accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los un espai modern i amable on poder realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat. Es tracta d'una oficina que s'adapta al nou concepte d'establiment amb què la companyia aposta per reinventar el model de negoci de la seva extensa xarxa de més de 2.400 oficines.


20200602 NOVA OFICINA ARENYS DE MARLa nova oficina de Correus al carrer de les Doedes. Foto: Correos. 


La transformació comporta un canvi substancial del concepte d'establiment, que evoluciona de ser una oficina postal tradicional a convertir-se en botiga comercial, on tot s'orienta a millorar l'experiència dels usuaris, facilitant-los un tracte diferenciat, una atenció més àgil i nous articles a la seva disposició.


Correus està convertint la seva xarxa d'oficines en centres multiservei on la ciutadania pugui fer més operacions en menys temps, per això a l'oficina d'Arenys de Mar els clients podran també des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, enviar Diners en minuts a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts de gas, el telèfon o l'electricitat. 


El canvi de seu també ha comportat un canvi en l'horari de l'oficina, que és de dilluns a divendres de dos quarts de nou a dos quarts de tres. A partir d'ara, el dissabte també serà tancat. Davant d'aquest impediment per a molts usuaris, segons ha pogut saber L'Agenda, la companyia està valorant obrir l'atenció al client alguna tarda entre setmana.