Arenys accelera la neteja de la platja del Cavaió

La sorra de la platja queda bastant neta de la catifa de canyes esmicolades que hi ha hagut durant setmanes
|

Les màquines que van començar dilluns a netejar la brossa del Cavaió acceleren la seva feina per deixar a punt la platja abans del cap de setmana, quan comença oficialment la temporada de bany i s’inicia també el servei de vigilància a Arenys de Mar. El tractor que va treballar els primers dies ha donat pas a una màquina que recull la gran quantitat de restes vegetals que s’amuntegaven des que fa cinc mesos les deixés el temporal Glòria.


Abv

La màquina que recull la gran quantitat de restes vegetals i els diposita al container.


La zona més crítica es trobava entre l’espigó de llevant del port i el restaurant Portinyol i es dona la circumstància que és el lloc preferit pels banyistes arenyencs que es desplacen a peu fins al Cavaió. La sorra de la platja està quedant bastant neta de la catifa de canyes esmicolades que durant setmanes s’ha mantingut al Cavaió i que nombrosos usuaris alertaven que podria suposar un perill per als banyistes que van descalços. Com es pot veure en les imatges captades aquesta tarda, la diferència de paisatge del passat diumenge a avui dijous és total.



Acb

La platja del cavaió aquesta tarda de dijous.



AccLa platja del cavaió el diumenge passat al matí.


D’altra banda, l’Ajuntament ha decidit prohibir l’accés a les platges durant la revetlla de Sant Joan i només hi podran accedir els clients que tinguin reserva feta als xiringuitos.