El programa d'actes de Sant Zenon, ja disponible

​Aquest any no es repartirà el programa per les cases, però es pot consultar en línia
|

La regidora de Festes, Míriam Puig, ha presentat aquest migidia el cartell de Festa Major, per a un Sant Zenon diferent que comptarà amb una programació de quilòmetre zero. El cartell ensenya els gegants Tallaferro i Flor d'Alba en versió de cartró, amb màscara pel contagi i recordant la distància de seguretat. 


Cartell



La normativa de la Covid-19 fa necessària una programació d'actes amb aforament limitat que s'ha compensat amb un esforç de creativitat i recursos per fer que arribi a tothom. Des de la regidoria de Festes, es fa una crida a la responsabilitat i el compromís collectiu per afrontar aquest Sant Zenon situació excepcional.




Missatge de la regidora de Festes, Míriam Puig. 


La Festa Major també se n’ha vist afectada i s'ha programat d’acord amb les mesures i les normatives vigents però amb l’objectiu que els arenyencs es puguin retrobar al carrer. Conscients de la situació complicada del món cultural, l'Ajuntament ha apostat per una Festa Major de quilòmetre zero i els espectacles i concerts seran amb artistes i músics d’Arenys. Els protocols sanitaris obligaran a mantenir aforaments controlats i per això caldrà reservar les invitacions gratuïtes. 


Per difondre la Festa Major s'ha creat un web on ja hi ha el programa d'actes. Aquest any el programa no es repartirà per les cases, però es penjaran cartells cada dia a a les cartelleres municipals amb el programa d'actes.