El nou web de l’AGENDA duplica la xifra d’usuaris

​El portal d'informació ha tingut un èxit de visites durant aquestes darreres setmanes
|

El nou portal de notícies lagenda.cat, que l'Associació d'Informadors d'Arenys (l'AIA) va posar en marxa el passat mes de juny, ha estat tot un èxit de visites durant aquestes darreres setmanes. Així, abans de tancar aquesta edició, el portal havia rebut més de 16.000 visites al mes de juny, en ple postconfinament.


Xxss



La publicació mensual en paper, també es va publicar en format web, durant el primer cap de setmana de juny i va rebre milers de visites i va generar molts comentaris a les xarxes socials entre els lectors. Durant aquest mes també s'han anat publicant d'altres notícies de darrera hora de força interès ciutadà, com les tempestes de mitjans de juny, l'estat de les platges, l'avenç cap al postconfinament o d'altres notícies en clau cultural. També s'han publicat diversos àlbums de fotografies que, com era habitual, han rebut un èxit notable.


Amb aquesta bona acollida, l'Agenda segueix consolidant la seva posició com a mitjà local d'informació de referència. Pel que fa al nombre d'usuaris, s'han superat els 5.000 usuaris únics, duplicant la mitjana mensual de l'any passat. El nou web està editat en format multiplataforma, s'ha consultat majoritàriament a través del telèfon mòbil, i s'ha pogut fer arreu del món. Si bé, la majoria de lectors són d'Arenys i la rodalia, l'AGENDA també es llegeix des dels països més diversos, com els Estats Units, Argentina, Alemanya o França.


Les xarxes socials de la revista també han vist incrementades el seu nombre de seguidors, arribant en un mes als 400 seguidors a Twitter i els 700 a Instagram, mentre que a Facebook ja se superen de llarg els 3.000 seguidors, competint directament amb els mitjans públics com són Ràdio Arenys o el web municipal. Aquest èxit reafirma l'Associació d'Informadors d'Arenys en el seu propòsit de fer de lagenda.cat un mitjà de referència en informació local d'Arenys i la comarca, amb una clara vocació de servei al ciutadà realitzat per voluntaris de manera altruista.