La Policia Local respon a la investigació de l'alcaldessa

​Els representants policíacs desmenteixen les acusacions de vaga encoberta la nit de Sant Joan
|

Els representants sindicals de la Policia Local d'Arenys de Mar han emès un comunicat aquest migdia per a desmentir "de forma categòrica i taxativa" que les baixes durant la revetlla de Sant Joan formin part d'una vaga encoberta. Aquest comunicat arriba després de les declaracions de l'alcaldessa Annabel Moreno, diumenge passat al Dominical de Ràdio Arenys, quan va anunciar que obriria una investigació per la baixa mèdica de 18 agents de la Policia Local durant la revetlla de Sant Joan. Aquella nit tan sols van treballar quatre agents, que van necessitar el suport del cos dels Mossos d'Esquadra.


WhatsApp Image 2020 06 28 at 13.34.33


A través del comunicat d'avui els representants policíacs assenyalen que davant les acusacions fetes a través dels mitjans i xarxes socials, el compromís dels agents amb la seguretat pública d'Arenys de Mar és inqüestionable i que en cap cas, les baixes formen part d'una mesura de pressió, sens perjudici que en un futur puguin emprendre qualsevol reivindicació, sempre dins l'àmbit legal.


En el comunicat, els policies asseguren que han complert amb professionalitat totes les tasques que se'ls han encomanat durant l'Estat d'Alarma, tot i no disposar ni dels mitjans materials ni humans necessaris per fer-ho, demostrant implicació i professionalitat per garantir la seguretat i tranquillitat dels veïns d'Arenys. Afegeixen que han combinat les tasques especials amb els serveis ordinaris de seguretat ciutadana.


A més, remarquen que els agents s'han exposat a possibles contagis, que podrien haver afectat també a les seves famílies, i que la plantilla ha acceptat la prohibició de gaudir de dies de vacances i altres permisos així com modificacions de les festes prèviament assignades per respondre a l'emergència sanitària. Per aquest motiu, conclouen que un fet puntual no pot servir per posar en qüestió la seva implicació i vocació de servei, malgrat l'esgotament físic i mental dels darrers mesos.