Les màscares dels gegants, a la venda

​Els geganters recorden la importància de complir el protocol sanitari durant les cercaviles
|

L'Associació de Geganters d'Arenys de Mar posa a la venda màscares per evitar el contagi de la Covid-19, aquest Sant Zenon. El disseny són en Tallaferro i na Flor d'Alba capiculats, que va fer el dissenyador Txeni Gil fa uns anys per Festa Major. El preu de venda és de 5 euros la unitat i es podran comprar mitja hora abans de cada passejada de gegants. És a dir, dijous 9 de juliol, a dos quarts de 7 de la tarda a la plaça de la Vila, i dissabte, 11 de juliol, a dos quarts de 7 de la tarda, a la plaça de Mare Paula Montalt. 


WhatsApp Image 2020 07 08 at 10.32.48



S'han confeccionat dues talles, S i M, pensades per a nens i adults. Per ara s'ha fet un tiratge de 500 unitats, però des de l'associació no descarten fer-ne més si s'esgoten ràpidament. 


D'altra banda els geganters van baixar ahir els gegants a l'església de Santa Maria, perquè siguin a l'altar major durant les Solemnes Completes en honor de Sant Zenon, que tindran lloc avui a les 10 del vespre. A dos quarts de 9 tindrà lloc el pregó de Festa Major virtual, que anirà a càrrec dels professionals del CAP. Els geganters recorden la importància de seguir el protocol sanitari per a les ceraviles d'aquesta Festa Major de Sant Zenon