El Banc de Sang organitza una recollida de sang aquest pròxim dissabte, 18 de juliol

​L'Agenda s'afegeix a la campanya de captació de donants de sang d'aquest estiu a Arenys de Mar
|

El Banc de Sang i Teixits organitza aquest pròxim dissabte, 18 de juliol, una marató de recollida de sang a Arenys de Mar amb el lema #etsIMPRESCINDIBLE. La campanya de recollida tindrà lloc al Centre Cultural Calisay de 10 del matí a 9 del vespre i forma part de les maratons que la institució mèdica organitza arreu de Catalunya al llarg de l'estiu. 


Bancdesang


Amb la intenció de fer una crida perquè arenyencs donin sang, el Banc de Sang ha demanat a diverses entitats locals que se sumin a la campanya de divulgació de la marató del pròxim dissabte, ja que les donacions de sang baixen durant l'estiu i minven les reserves dels hospitals. La revista L'Agenda també s'hi ha sumat. Es pot demanar hora a través d'aquest enllaç i difondre'l a les amistats a través de les xarxes socials. 


Des del 2008, que el Banc de Sang organitza aquestes maratons de sang a Arenys de Mar. Juntament amb les campanyes que s’organitzen a les universitats, les maratons són una de les principals vies per iniciar-se a la donació de sang i també serveixen de recordatori a les persones que fa molt temps que no en donen. Els resultats de les maratons acostumen a ser molt satisfactoris, arribant a duplicar, i fins i tot triplicar, les donacions habituals. Els 120 hospitals i clíniques de Catalunya necessiten 1000 components sanguinis cada dia per atendre els tractaments mèdics i les intervencions quirúrgiques de més de 15.000 llits hospitalaris.