​Joves sense llar dormen al ras en el Parc de Lurdes

L'alcaldessa reconeix que dels quatre nois que hi malviuen un era menor i va ser posat a disposició de la DGAIA
|

Des de fa setmanes que un grup d'entre quatre i cinc nois d'origen magrebí pernocten al ras a la zona superior de la plaça de la Sardana al Parc de Lurdes, darrere la font, on hi ha una mena de gran banc circular de pedres. Els veïns estan atemorits per la presència dels adolescents a qui atribueixen diversos aldarulls a la zona. L'alcaldessa, per la seva part, va reconèixer al programa El Dominical de Ràdio Arenys, que entre ells hi havia un menor.


Parc de Lourdes



Annabel Moreno va reconèixer que hi havia diversos nois que s'havien establert a la plaça de la Sardana, però que estan controlats pels serveis socials. "Els tenim monitorats i ja haurien d'haver marxat". A més, ha afegit que un dels que hi fan estada era un menor d'edat, pel que es va haver d'activar el protocol d'atenció a la infància i posar el jove a disposició de la DGAIA.


D'altra banda, els veïns també estan queixosos pel comportament dels joves acollits al Casal Sant Vicenç, darrere la residencia Maricel. En aquesta zona es produeixen nombroses baralles i aldarulls que obliguen a sovintejar la presència policial. Els residents estan atemorits, perquè els joves tenen una actitud amenaçadora cap a qui gossa cridar-los l'atenció.