El regidor Josep Maria Pruna assumeix Seguretat Ciutadana

​L'alcaldessa completa així el repartiment del cartipàs municipal iniciat a principis d'any
|

L'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, delega aquesta setmana la regidoria de Seguretat Ciutadana al regidor Josep Maria Pruna (ERC), que també ho és de Cultura. Així mateix, Pruna quedarà alliberat de la regidoria de Fires, que assumirà el regidor de Promoció Econòmica, Quim Mas. La signatura del nomenament és prevista per avui dimarts, 18 d'agost, després de la reincorporació de la secretària municipal, Amparo Martín. Els partits a l'oposició en van ser informats abans de les festes de Sant Roc.

 

JosepMPruna
Amb aquest nomenament, Moreno completa el repartiment del cartipàs municipal que havia quedat pendent fa més d'un any amb la formació del nou govern. En aquell moment, la mateixa alcaldessa va assumir les regidories d'Urbanisme, Seguretat Ciutadana i Recursos Humans, a l'espera que algun dels nous regidors de l'equip de govern les pogués assumir. A principis d'any, va delegar Recursos Humans a la regidora de la CUP, Marta Prades, que ja dirigia la regidoria d'Organització Municipal amb l'Oficina d'Atenció al Ciutadà a càrrec seu.

La delegació de Seguretat Ciutadana a Pruna ja fa setmanes que s'està gestant i el regidor ja s'ha reunit en diverses reunions de coordinació amb els comandaments de la Policia Local. Pruna tindrà damunt la taula alguns temes candents, com ara la investigació sobre la presumpta vaga encoberta de 18 agents municipals la nit de Sant Joan, pel qual l'alcaldessa va ordenar l'obertura d'una investigació interna. Amb aquest darrer canvi, l'alcaldessa Moreno dirigirà només la regidoria d'Urbanisme tal com ja passava en el mandat anterior.