Vídeo de l'helicòpter de Salvament Marítim a Caldes d'Estrac

​Forma part d'un simulacre d'accient de moto d'aigua que organitza la Creu Roja
|

La Creu Roja ha organitzat un simulacre d'accident d'una moto d'aigua a les platges de Caldes d'Estrac, on hi ha intervingut un helicòpter de Salvament Marítim. L’actuació s'ha realitzat aquest dimecres 19 d'agost a les set de la tarda, davant del mòdul de la Creu Roja de Caldetes. L'actuació de l'helicòpter ha generat expectació també a Arenys de Mar, des d'on ha estat visible una bona estona. 


WhatsApp Image 2020 08 19 at 19.24.03

L'helicòpter de salvament, vist des d'Arenys. 


Amb l'objectiu era comprovar la coordinació i l'eficàcia a l'hora de dur a terme un rescat de salvament, s'ha simulat un accident d'una moto d'aigua amb un maniquí de salvament. L'equip de socorristes s'ha encarregat de la primera assistència, realitzant en primer lloc la immobilització de l'accidentat que a continuació han pujat a l'embarcació de rescat. Tot seguit l'helicòpter de Salvament Marítim, ha fet el trasllat del maniquí per aire.





Tot i que cada any es fa un simulacre a les platges de Caldes, mai se n'havia fet cap que impliqués a l'helicòpter de Salvament Marítim. En aquest simulacre, hi ha intervingut l'equip de Salvament de Creu Roja a les platges i l'equip de Salvament Marítim, i s'ha fet servir una moto aquàtica, una embarcació de rescat i l'helicòpter de Salvament Marítim.