L'AFA fa entrega als Caputxins dels diners dels imants solidaris

​La campanya encara continua, tot i que ja s'han venut el 70% dels exemplars
|

L’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar ha tancat la primera fase de la campanya que va promoure fa setmanes dels imants solidaris, concretament iniciada a inicis del mes de juny amb la col·laboració de l’entitat local FLOC i de diversos comerços de la vila. Aquests cinc imants es van escollir i es van vendre per ajudar als Caputxins d’Arenys en la seva gran tasca amb persones sense sostre.


Imants4Enric Pera i fra Lluís Arrom, ahir al convent dels Caputxins. Foto: AFA.


Així doncs, el president de l’AFA, l’Enric Pera, i el vicepresident Juanchi Pegoraso, van fer lliurament al fra Lluís Arrom del convent dels Caputxins d’aquesta primera recaptació. Diners molt agraïts pel guardià dels Caputxins i per tota la comunitat, ja que s’està vivint una època complicada a causa de la pandèmia i això ha fet créixer la demanda d’ajudes, amb un futur pròxim gens positiu, que molt possiblement farà créixer aquestes ajudes.


D’aquests cinc imants amb imatge molt en paral·lel a la situació que toca viure a la població, s’han venut 419 imants, el 70% del que es van fabricar al seu moment, amb opció encara de poder-ne comprar i col·laborar amb l’Agrupació Fotogràfica comprant-les a la bodega Vins i Licors Floris.


D’aquelles vint-i-nou propostes inicials, recordem que van escollir cinc imatges de socis de l’AFA com Arnau Tornero, Miquel Casals, Juanchi Pegoraso, Agustí Espallargas i Joan Puig, totes elles potents i representatives del context que s’ha viscut i encara s’està vivint. Un imant de producció gairebé única i solidari, que qui encara no el tingui és moment de fer-ho.