Càritas fa una col·lecta extraordinària d’estiu aquest cap de setmana

​Amb els diners recollits, es compraran aliments bàsics per a més de tres-centes famílies necessitades
|

Demà dissabte 29 i diumenge 30 d'agost, Càritas parroquial d'Arenys de Mar organitza la 'Col·lecta extraordinària d'estiu'. Cada gest compta i més que mai es busca la col·laboració de la gent a les misses o realitzant l'aportació a la bústia del local. Càritas Arenys, amb aquesta col·lecta extraordinària, una de les quatre que es fan l'any, volen fer una crida, ja que van esgotar aliments bàsics. Aquestes donacions actualment han de ser econòmiques, ja que la pandèmia ha fet prohibir realitzar directament donacions d'aliments. Però com s'ha dit, aliments com arròs, fruita o algunes conserves es van esgotar fa dies i fa necessària aquestes aportacions.


WhatsApp Image 2020 08 26 at 15.53.48


Amb aquesta ajuda del cap de setmana final de mes i l'arribada al setembre del Banc d'Aliments podran millorar la situació, una situació que es descriu amb l'ajuda a més de tres-centes famílies arenyenques de març a juny, i actualment reben aquesta ajuda unes dues-centes setanta famílies. 'A només dos metres de tu', així Càritas veu l'actual situació, que tot i la distància, es troba sempre molt a prop de la població més necessitada.


A banda d'aquesta situació, Càritas es troba també a l'espera de l'aportació econòmica de l'Ajuntament. Recordem que el consistori va augmentar de 15 a 20 mil euros la partida, amb possibilitat que sigui més a finals d'any, a més d'una cessió de 10 mil euros de les barraques de Festa Major. D'aquesta quantitat, n'han rebut la meitat ara com ara, tot esperant rebre l'altra part tan aviat com es pugui. Els tràmits no són ràpids, però sembla que en poc temps podran disposar d'aquests anhelats diners.