El Cau Flos i Calcat obre preinscripcions per al curs 2020-2021

​El període de preinscripcions s'allargarà fins al pròxim dijous 10 de setembre
|

L'Agrupament Escolta i Guia Flos i Calcat ha obert preinscripcions per al curs 2020-2021 avui diumenge 6 de setembre. El període de preinscripcions s'allargarà fins al pròxim dijous 10 de setembre. Aquest any només hi haurà places per a les unitats de Castors i Llúdrigues (nascuts entre el 2014 i el 2013), Llops i Daines (nascuts entre el 2012 i el 2010) i Trucs 1 (nascuts el 2003). 


Cau


Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a cauflosicalcat@gmail.com indicant el nom i cognoms de l'inscrit, la data de naixement, un telèfon i un correu de contacte. També es poden fer les inscripcions a través del formulari en línia que trobareu al web del cau


El cau Flos i Calcat va reprendre la seva activitat presencial durant el passat mes d'agost, després d'haver-la suspès al mes de març a causa de la covid-19. El passat mes de març, el cau va haver d'adaptar-se a les noves condicions, amb activitats de manera virtual, reptes i jocs per les xarxes socials. Algunes unitats van seguir amb l'eix d'animació o els més grans es van anar reunint per zoom. Els caps no es van aturar perquè s'han hagut d'anar adaptant a les circumstàncies perquè els campaments fossin finalment viables.