Els Seràfics reprèn la programació de teatre el diumenge 27 de setembre

"El gran somni" és la darrera representació del concurs de teatre amateur premi "Vila d'Arenys"
|

"Tots preparats, és el moment de mostrar-ho tot". Així diu el Grup de Teatre Filagarsa de Molins de Rei que es podrà veure el diumenge 27 de setembre a les 18 de la tarda al Teatre dels Seràfics, amb la representació 'El gran somni'. El confinament del mes de març va parar tota activitat cultural a la casa del teatre d'Arenys de Mar i de nou torna la programació aquest proper cap de setmana.


IMG 0213



El diumenge 27 es posarà punt final al 48è Concurs de Teatre Amateur premi " Vila d'Arenys" amb el musical 'El gran somni' del grup Filagarsa. Recordem que no es va poder finalitzar el concurs, important dins del context del teatre català, pel confinament, i serà una representació, igual que les projeccions i altres activitats futures, seguint tots els protocols de seguretat, amb un aforament limitat a la meitat, desinfecció, distància de seguretat i utilització obligatòria de mascareta.


'El gran somni', previ al confinament, va realitzar diferents funcions en diferents indrets de Catalunya, començant per Molins de Rei, Torrelles de Llobregat, Barcelona, Pineda de Mar o Santa Perpètua de la Mogoda. Basat en la llegenda de P. Barnum, l'obra ens transporta al camí de la pobresa a la riquesa d'un intrèpid somiador sorgit del no-res. El 48è Concurs va donar inici al gener, amb 'M'agrades a les fosques' de Rosa Ponsarnau i finalitzar amb aquest somni. En els dies vinents anunciaran la Programació d'aquest final d'any 2020 als Seràfics, així com la data per l'entrega del concurs de teatre.


La setmana vinent també hi haurà la projecció del film 'La mort de Guillem', divendres 25, a les 8 del vespre, i dissabte 26 de setembre a les 7 de la tarda. Aquesta pel·lícula relata el cas de jove antifeixista de dinou anys assassinat el 1993 a València per portar un adhesiu antiracista. Aquesta projecció del divendres juntament amb la del dissabte són organitzades pel mateix Seràfics juntament amb la CUP Arenys de Mar.