L’Institut Tres Turons confirma el primer positiu Covid-19 del curs a Arenys de Mar

El centre ha enviat a totes les famílies dels alumnes del centre un formulari que han d’omplir per fer les proves PCR
|

Un alumne de l’Institut Tres Turons ha donat positiu de Covid-19 i s’ha convertit en el primer cas del curs escolar als centres d’Arenys de Mar. L’estudiant va rebre la confirmació del seu positiu ahir dissabte i la direcció de l’institut ho va comunicar a la resta d’alumnes i se’ls ha demanat que demà dilluns no vagin a classe i esperin instruccions. El protocol estableix que els companys de classe de un alumne que doni positiu haurien d’anar l’endemà al centre per fer-li a tots la prova PCR que determina si tenen el virus. No obstant això, l’Institut Tres Turons ha constatat que no pot fer les proves PCR immediatament perquè no té el consentiment dels pares i, per això, ha enviat a totes les famílies dels alumnes del centre un formulari que han d’omplir per donar aquest consentiment.


Institut retallada



Així doncs, la classe de quart d’ESO de l’Institut Tres Turons on assistia l’alumne que ha donat positiu no hi anirà demà al centre i esperaran a tenir el documents de consentiment firmats per procedir a les proves PCR. Ni els pares ni els alumnes afectats saben encara on s’hauran de fer la PCR. Tot i que el protocol diu que s’hauria de fer al mateix centre, podria ser que els indiquessin un altre indret sanitari. A banda d’aquesta classe, la resta dels alumnes de l’institut podran anar a classe amb normalitat demà.


La resta de centres escolars d’Arenys de Mar han començat la primera setmana del curs escolar 2020-2021 sense reportar cap cas sospitós de coronavirus. A les poblacions veïnes d’Arenys de Munt, Canet de Mar i Caldes d’Estrac, sí que hi ha hagut els primers alumnes contagiats.