Els clubs esportius comencen amb les seves competicions oficials

Fa més de sis mesos que es van aturar les lligues i tota competició a causa de la covid-19
|

Les entitats esportives arenyenques, després de sis mesos, comencen a competir. Algunes d'elles encara en forma d'amistosos, altres ja de forma oficial en pocs dies. El tret de sortida el tenim aquest proper cap de setmana amb l'inici ben d'hora dels equips sèniors del Club de Vòlei Arenys i del Club d'Hoquei Arenys. Fa més de sis mesos que es van aturar les lligues i tota competició a causa de la pandèmia de la Covid-19. 


WhatsApp Image 2020 09 24 at 18.35.03


Al juny, algunes entitats van començar els entrenaments, posteriorment es van realitzar campus esportius i tecnificacions, i ara ja porten gairebé un mes que es van iniciar els entrenaments de pretemporada seguint totes les mesures marcades per les autoritats sanitàries i l'Ajuntament. Aquests entrenaments han estat a porta tancada i amb un panorama de possible graderia amb mesures de distanciament respecte a l'inici de la competició oficial durant els caps de setmana (els protocols marquen que s'ha d'obrir les grades pel que fa a lligues amateurs). Això sí, a les diferents instal·lacions esportives de la vila es mantenen tancats els vestidors.


Així doncs, el Club Vòlei Arenys inicia a casa aquest proper cap de setmana la lliga oficial amb el primer partit de lliga del sènior masculí davant dels Vikings Vòlei Prat, i diumenge debutarà el sènior femení, que competirà a Segona, davant de l'AEE Escola Pia de Granollers. L'altra entitat arenyenca que debutarà aquest proper cap de setmana serà el Club Hoquei Arenys de Mar. L'entitat verda donarà inici aquest diumenge a Segona Catalana Masculina davant del Club d'Hoquei Lloret. Les altres entitats amb equips sèniors debutaran més endavant, com ara el diumenge 4 d'octubre que ho farà el primer equip del Sinera United, que de nou estarà dirigit per Kevin Vicente després de l'ascens a Tercera Catalana. El debut serà al migdia contra el Cabrils.


Pel que fa al Futsal Arenys i Arenys Bàsquet seran els últims que debutaran els seus respectius sèniors. Ho faran el cap de setmana del 17 d'octubre, amb debut a Segona divisió Catalana del primer equip del Futsal a pista del F.S. Sant Celoni. Pel que respecte a l'Arenys Bàsquet, el sènior Masculí i el femení també donaran inici les seves lligues aquell mateix cap de setmana, debutant el femení a pista del Masnou. En canvi, l'equip masculí dirigit per Oriol Roig ho farà a casa davant del Club de Bàsquet Ripollet. Recordem que la pista de joc del Fondo de les Creus fa una setmana que es troba en perfectes condicions, i s'espera noves notícies sobre la nova pista de joc que hauria de ser una realitat cap a finals del mes d'octubre.