Arenys acomiada el regidor Xavier Martínez Munné

​El conseller Puigneró i diversos representants municipals i comarcals assisteixen al funeral d'aquest migdia
|

L'església de Santa Maria d'Arenys ha acollit aquest migdia el funeral del regidor Xavier Martínez Munné (Junts per Arenys), que va morir el passat dissabte al vespre víctima d'un tromboembolisme pulmonar. A l'acte de comiat s'hi han congregat nombrosos arenyencs i ha comptat amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. També hi han assistit la resta de representants municipals encapçalats per l'alcaldessa, Annabel Moreno, i el portaveu de JxA, Estanis Fors, i també del Consell Comarcal del Maresme, com ara Carles Bosch, Joaquim Arnó o Xavier Masgrau. També hi han assistit altres polítics de la comarca com l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini


WhatsApp Image 2020 09 29 at 13.33.29El conseller Jordi Puigneró, ha estat assistit al funeral del regidor amb l'alcaldessa, Annabel Moreno i el portaveu de JxA i conseller comarcal, Estanis Fors. 


La mort de Xavier Martínez Munné ha commocionat el món polític local i nacional. Tots els portaveus municipals n'han destacat la seva figura política durant els tres dies de dol oficial que va decretar l'Ajuntament d'Arenys de Mar. En l'àmbit nacional, l'expresident Carles Puigdemont en va destacar "el seu profund compromís amb el país, amb la llibertat, i la seva ajuda en temps tan difícils". A banda del conseller Puigneró, present avui al funeral, també van expressar el seu condol directament al partit local altres càrrecs rellevants de Junts per Catalunya, com el conseller de Territori, Damià Calvet, o la portaveu del partit al Congrés dels Diputats, Laura Borràs. Finalment, diverses entitats i clubs esportius d'Arenys de Mar on el regidor estava implicat han expressat el seu condol al llarg d'aquests dies a través de les xarxes.