Èxit de crítica en l’estrena del film rodat a Arenys de Munt

​Alumnes de l’escola Sant Martí participen a ‘Uno para todos’
|

Aquest setembre s'ha estrenat la pel·lícula "Uno para todos" en què participen sis alumnes de l'escola Sant Martí d'Arenys Munt, on també es va rodar part del film. La pel·lícula s'havia d'haver estrenat abans de l'estiu, però el confinament dictat per la pandèmia de la Covid ho va ajornar. "Uno para todos" és una història de superació, d'esperança, de necessitat de perdonar i de saber demanar perdó. El film narra la història de l'Àlex, un professor interí interpretat per l'actor de Malgrat de Mar, David Verdaguer. El professor fa de tutor d'una classe de sisè de primària complicada perquè ha d'integrar un alumne malalt que cap dels seus companys vol que torni a l'aula


UnoparatodosLa pel·lícula està protagonitzada per l'actor David Verdaguer. 


David Ilundain és el director del film que està basat en una història real. La pellícula es va rodar en part a l'escola Sant Martí d'Arenys de Munt, a un collegi de Casp, a l'Aragó i altres localitzacions de Navarra. El director va triar l'escola d'Arenys de Munt perquè buscaven un centre especial i bonic d'arquitectura modernista. L'escola Sant Martí es troba en un edifici que manté la necessitat de posar el focus en l'educació, segons Ilundain. 


Per fer-ho encara més real, va fer un càsting entre els alumnes de cinquè i sisè de l'escola i van triar sis alumnes, als quals es van sumar uns altres de Casp. Arantxa Ambrona és una de les alumnes d'Arenys de Munt que surt a la pel·lícula i apareix també en el cartell promocional del film. Ambrona explica que els rodatges duraven hores i que quan van filmar els exteriors a l'Aragó era l'estiu, però a la pellícula representava que era hivern i van passar bastant calor. Malgrat tot, afirma que s'ho van passar molt bé i van fer amics de l'altra escola aragonesa, amb qui actualment mantenen el contacte. A més del paper de protagonista de David Verdaguer, el repartiment de la pellícula el completen les actrius Clara Segura, Patrícia López i Ana Labordeta. El film ha estat rebut amb molt bones crítiques.