Un ferit en un intent de revenja al rial de sa Clavella

​L'alcaldessa i dues regidores del govern municipal van ésser testimonis dels fets
|

Els veïns del rial sa Clavella van presenciar aquest divendres dia 9 d'octubre a la tarda una escena de pel·lícula i que ha resultat ser un intent de revenja probablement relacionada amb el mercat de la droga. Els fets van passar quan quatre o cinc vehicles van aturar-se entorn dels Cinc Cantons i van baixar entre 12 i 14 persones, segons els testimonis. Els individus van sortir corrent rial avall fins a una barberia on van entrar i van agredir un client que s'estava tallant els cabells.


Rail sa clavellaEl rial de sa Clavella, escena dels fets. 


Els agressors van trencar un dels aparadors de l'establiment amb un pal o una barra de ferro i, després de ruixar amb esprai de pebre la cara de la víctima, la van colpejar i la van ferir. L'agredit va poder sortir corrent al carrer i demanar auxili, mentre els agressors van fugir en direcció als vehicles i van marxar a tota velocitat pel carrer del Tossol.


Es dóna la circumstància que l'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, i dues regidores més del govern municipal es trobaven en un establiment del mateix rial sa Clavella i van ser testimonis dels fets. Fins i tot, van atendre en primera instància la víctima que es queixava de la coïssor als ulls pel gas pebre, sagnava al cap pel cop que havia rebut i demanava auxili a crits.


Immediatament van arribar dotacions de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, així com una ambulància que va atendre la víctima. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació que apunta a una revenja relacionada amb bandes de traficants de droga. La policia busca els autors de l'agressió a partir de les imatges de les càmeres que hi ha a la població i que haurien enregistrat les matrícules dels vehicles on anaven els agressors.


El fet que la víctima fos atacada en el moment que havia anat al barber fa sospitar que els agressors el tenien vigilat i van aprofitar que es trobava en un lloc fix per anar-lo a trobar per intimidar-lo.