Trets i dos policies ferits lleus aquesta tarda a Arenys de Mar

Policia Local i Mossos d'Esquadra han detingut un delinqüent molt perillós al rial de sa Clavella
|

Dos policies locals d'Arenys de Mar han estat ferits lleus aquesta tarda durant una persecució policíacaLa Policia Local i els Mossos d'Esquadra havien preparat un dispositiu per detenir un delinqüent molt perillós, que respon a les inicials S. M. G. i que tenia una ordre de crida i cerca. El detingut és veí d'Arenys, té 50 anys i se li atribueix presumptament obrir cases perquè posteriorment siguin ocupades. Els cossos de seguretat l'havien identificat gràcies al lector de matrícules. 


WhatsApp Image 2020 10 14 at 19.23.49L'ambulància atenent els ferits. 


Més tard de les 5 de la tarda, els agents han acorralat el perseguit al rial de sa Clavella, més amunt de l'escola Joan Maragall. En veure's acorralat, l'home ha intentat saltar el control policíac i ha atropellat dos dels agents que han quedat ferits lleus. Un d'ells ha estat traslladat a l'Hospital de Mataró, ferit en una cama. 


WhatsApp Image 2020 10 14 at 18.41.13L'estat d'alguns cotxes danyats durant la detenció. 


El fugitiu ha estat detingut mercès al fet que els policies han disparat un tret a les rodes del seu cotxe per aturar-lo. Aquest tret s'ha sentit des de diversos punts de la vila i ha generat enrenou a les xarxes socials, que de seguida se n'han fet ressò. Els agents han fet servir la pistola tàsser per immobilitzar-lo i detenir-lo. El detingut es troba a l'espera de passar a disposició judicial. 


WhatsApp Image 2020 10 14 at 18.31.56Les xarxes socials de seguida se n'han fet ressò.