​El cinema del Casal Parroquial tanca definitivament les portes

​Les projeccions cinematogràfiques seguiran al Teatre dels Seràfics a partir d'ara
|

El cinema del Casal Parroquial tanca les portes definitivament aquest mes de novembre. De fet, ja feia mesos que s'havien interromput les projeccions de films. Aquesta setmana, la Parròquia de Santa Maria d'Arenys, titular del cinema ha fet pública la decisió de tancar el vell cinema del rial de sa Clavella. 


122244575 185145626479526 5109171652447986654 o


Segons informa "Vida Parroquial", ja feia anys que el cinema parroquial arrossegava greus problemes estructurals, amb la mancança de sortides d'emergència de la sala de cinema, accessos adaptats, instal·lacions contra incendis i d'altres, que feien inviable poder tenir el permís d'activitats, assegurances contra tercers i subvencions de promoció cultural.


Amb tot, s'anava mantenint el cinema perquè no es volia deixar la vila sense una activitat tan emblemàtica els caps de setmana. De fet, era una de les poques sales de la comarca on es podia veure cinema europeu i d'autor. La pandèmia, unida a les noves normes que demanaven les distribuïdores, feia gairebé impossible poder continuar amb el cinema, així que s'ha optat per un tancament més que segur. 


De tota manera, però, l'activitat cinematogràfica no es perd, ja que des dels Seràfics tenen les ganes i l'estructura per tirar-ho endavant. Així doncs, el Cinema Parroquial, que es feia al Casal Parroquial, a partir d'ara es farà al Cinema dels Seràfics. Des de la parròquia, es vol agrair a Ramon Pallàs -arenyenc de l'any 2014- tots aquests anys que hi ha dedicat i li desitgen sort en la nova etapa que comença als Seràfics.