​31 positius de covid a la Residència Sant Martí d'Arenys de Munt

​28 contagiats són residents i els altres tres són professionals del centre
|

La direcció de la Residència Sant Martí d'Arenys de Munt ha informat aquest migdia les famílies dels residents que 28 residents i 3 professionals han donat positiu en covid, després de les proves PCR fetes a professionals i residents del centre. Les proves es van fer als residents el passat dilluns 26 d'octubre. El primer cas es va detectar avui fa una setmana. En la carta tramesa a les famílies, la directora Eva Pardo explica que les famílies dels contagiats ja han estat informades i actualment aquests residents romanen aïllats a les seves habitacions, són asimptomàtics o presenten una simptomatologia lleu. 


640x640 e1588932425138


Seguint les indicacions de l'Administració i del referent sanitari, el centre ha estat degudament sectoritzat en tres plantes: una per les persones que han donat un resultat positiu, una altra pels contactes estrets i una darrera per la resta de residents. Totes les plantes estan ateses per professionals amb els EPI adequats i seguint cada una de les mesures de seguretat i prevenció que marquen els protocols.


Finalment, pel que fa a professionals, tres d'ells han donat un resultat positiu, presenten simptomatologia lleu i romanen als seus respectius domicilis, en quarantena. La direcció del centre afegeix que, tot i que la situació és complicada, estem en permanent contacte amb el referent de Salut i ja hem aplicat a tot el centre les mesures establertes per l'Administració per protegir els usuaris.