Bars i restaurants podran ampliar les terrasses lateralment quan tornin a obrir

​L'Ajuntament els condona la taxa d'ocupació de via pública pels mesos que han hagut de tancar
|

El regidor de Promoció Econòmica, Joaquim Mas, ha explicat aquest migdia a 'El Dominical' de Ràdio Arenys que de cara al pròxim 23 de novembre, si els bars i restaurants poden obrir, valoren permetre ampliar les terrasses lateralment. Aquesta mesura s'estudiarà cas per cas, depenent de si hi ha comerços al voltant. De totes maneres, ha anunciat que una enquesta interna de la UBICA assenyala que la majoria dels comerciants no hi tindrien cap problema.


Web la krusan   xs


El que es descarta és mantenir les terrasses ampliades a la llera de la Riera, ja que la concessió amb Interparking no ho permet, si no és amb una compensació econòmica. A banda, el comerç reclama més places perquè els seus clients hi puguin aparcar, i pagar a la concessionària. No es cobra la taxa d'ocupació de via pública dels mesos que no han pogut obrir, tant de la primera onada com de la segona.


De cara a l'any que ve es valora allargar la temporada de terrasses esteses a la llera de la Riera un mes abans i acabar-la un mes més tard. Enguany, les terrasses de la llera de la Riera han estat instal·lades fins a primer de novembre. A més, aquesta extensió durant el mes d'octubre no s'ha cobrat la taxa d'ocupació de via pública, com tampoc les ampliacions laterals que es van fer després de la primera onada de la pandèmia.