Demà comença el Gran Recapte que s'allargarà fins dissabte

​A part dels donatius als supermercats i en línia, es poden comprar participacions al mercat per a Càritas d'Arenys
|

"Per a molts la nova realitat és la nevera buida. La teva ajuda és més necessària que mai." Amb aquest lema es resumeix la importància de la recollida del Gran Recapte que comença demà dilluns 16 de novembre i que, enguany, s'allargarà durant una setmana. Aquest any les conseqüències de la crisi econòmica postpandèmica ha fet que les entitats socials assisteixin a més famílies.


El Gran Recapte



Es pot aportar de tres formes diferents. La primera és afegir un donatiu al tiquet total de la compra del supermercat. Aquest donatiu s'ingressarà en un compte del Banc dels Aliments per comprar aliments bàsics. La segona és fer un ingrés en línia a través del web del Banc dels Aliments. La tercera és anar al mercat d'Arenys on es poden comprar unes participacions de 3 euros. Aquesta quantitat sí que anirà directament a Càritas d'Arenys de Mar.


En Banc dels Aliments ja fa dotze anys que organitza el Gran Recapte, però aquest any és el que les entitats socials necessiten més donatius. Aquest any els voluntaris tindran un paper testimonial i només podran animar a participar-hi durant divendres i dissabte. Els voluntaris han de ser menors de 65 anys.