​Identificat el cadàver de l'home aparegut al port d'Arenys

​Transcendeixen més detalls dels fets que van comportar l'aterratge d'un helicòpter al camp de futbol
|

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha identificat el cadàver de l'home d'avançada edat que va aparèixer mort al port d'Arenys aquest passat dimecres a quarts de dotze del migdia. Es tracta d'un sense sostre conegut a la vila, que acostumava a seure a la plaça de la Vila. El difunt havia viscut a diferents llocs, com la Raureta, tot i que darrerament sembla que passava algunes nits al vaixell okupa, que hi ha amarrat al mateix port. 


WhatsApp Image 2020 11 18 at 16.40.07


El cos d'un home surava sense vida a les aigües de la dàrsena de Ponent, on hi ha la flota pesquera. El cadàver feia dies que era a l'aigua i presenta un estat avançat de descomposició. De la investigació policíaca, per ara, només n'ha transcendit que el cos no presenta signes de violència, però que s'haurà d'esperar als resultats de l'autòpsia.


Una baralla domèstica

D'altra banda, en crònica de successos, també ha transcendit més detalls de la investigació dels Mossos d'Esquadra, sobre els fets del carrer de Josep Llimona, de la setmana passada. Es confirma que va ser un cas de violència domèstica entre una parella de dues dones, on una d'elles va apunyalar l'altra. Això va comportar l'aterratge de l'helicòpter del SEM al camp de futbol, cridant l'atenció de molts ciutadans. La víctima es recupera de les ferides