La UBICA ja prepara per la campanya de Nadal

Les competències de Promoció Econòmica delegades a Víctor Camón s'acaben a final d'any
|

La Unió de Botiguers i Comerciants d'Arenys de Mar (UBICA) ja prepara la campanya de Nadal amb coordinació amb la regidoria de Promoció Econòmica. La seva dinamitzadora, Mireia Casán, ha explicat al programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys, que com cada any faran la campanya del xec regal i el dia de la botiga al carrer, que enguany se celebrarà el pròxim 20 de desembre.


Ubica


Imatge de la campanya de tardor. 


Casán també ha animat als arenyencs a comprar al comerç local de cara al pròxim divendres que té lloc el 'Black Friday'. La dinamitzadora de la UBICA ha explicat que tenen damunt la taula diverses opcions per introduir el comerç en línia a escala local, però que implementar-lo no és una tasca fàcil perquè té uns costos i comporta un període d'adaptació per part dels comerços i dels usuaris. Tot i això, ha afegit que el futur va per aquí i que tard o d'hora s'haurà d'implementar.


En la mateixa línia, s'ha expressat el regidor amb competències delegades de Promoció Econòmica, Víctor Camón (PSC), que ha detallat que ja han rebut 100 inscripcions de comerços per a la campanya de Nadal. La proposta ha estat ben rebuda pel comerç i ja s'ha fet a altres països, com els Estats Units. La campanya encara és sorpresa, però es preveu que animi el consum de proximitat.


Camón també ha parlat del fet que a final d'any se li acaba la delegació de competències. En aquest sentit ha admès que "he fet molta menys feina de la que esperava fer, ja que no hem pogut seure amb tots els sectors, ni hem pogut planificar estratègia". De cara els pressupostos de l'any que ve, ha avançat que el PSC demanarà un important increment en la partida de Promoció Econòmica per fer front a les conseqüències de la crisi.