Marta del Castillo anirà a la llista d'ERC al Parlament per Barcelona

​Inma Ranera també opta a ser candidata com a representant sectorial de Comerç, Consum i Turisme
|

La presidenta local d'ERC, Marta del Castillo, serà a la candidatura republicana per Barcelona a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, previstes pel 14 de febrer. La Federació Comarcal d'ERC Maresme va celebrar ahir el seu Congrés Extraordinari per elegir els candidats de la llista d'ERC per la comarca a les eleccions. En la primera posició maresmenca repeteix la regidora de Pineda i diputada al Parlament, Mònica Palacín. Del Castillo és presidenta de la secció local des de l'abril del 2018 i ocuparà la segona posició de la comarca a la llista, en un lloc encara per determinar. La regidora d'Arenys de Munt, Tònia Vila també anirà a la llista. 


27228Marta del Castillo és la presidenta de la secció local d'ERC. Foto: ERC.


D'altra banda, l'arenyenca Inma Ranera opta a ser candidata a les pròximes eleccions al Parlament pel procés de selecció de representants sectorials. Ranera va ser escollida per la sectorial de Comerç, Consum i Turisme, on és responsable de la Vocalia de Nou Discurs de Turisme. Ranera ja havia estat candidata suplent al Senat espanyol a les eleccions del 2018.


Ranera

Inma Ranera ha estat elegida aquesta setmana pel Consell Assessor de Ràdio Arenys. 


Val a dir que aquesta setmana, el ple municipal d'Arenys de Mar va elegir Ranera i Del Castillo, com a representant titular i suplent respectivament per ERC al Consell Assessor de Ràdio Arenys. Ranera, a més, s'havia postulat al setembre com a candidata al Consell d'Administració de l'emissora, però no va ser elegida. Ambdues també anaven a la llista d'ERC a les passades eleccions municipals del 2019