Tercer episodi de cotxes amb vidres trencats en dos mesos

​La policia reforçarà la vigilància i demana la col·laboració ciutadana per enxampar els possibles autors dels robatoris
|

Una desena de cotxes van aparèixer ahir amb els vidres trencats a la zona del rial de sa Clavella, el carrer de l'Hort del Bisbe i l'aparcament del Tanatori Municipal. També n'han aparegut al port i a la platja del Cavaió. No s'ha pogut identificar cap possible autor dels fets. El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Maria Pruna, ha anunciat que s'augmentarà la vigilància pel que s'ha demanat la col·laboració dels Mossos d'Esquadra. La policia demana la col·laboració ciutadana en cas de detectar alguna persona sospitosa o veure alguna d'aquestes accions. També es recomana no deixar cap objecte de valor dins el vehicle. És previst que aquests robatoris es tractin a la Taula de Seguretat que es farà entre els cossos policíacs, en què també es prepararà el dispositiu que s'establirà per aquest Nadal.


WhatsApp Image 2020 12 10 at 11.20.55


Aquest és el tercer episodi de robatoris en cotxes aparcats a la via pública en els darrers dos mesos. El passat 6 d'octubre, la Policia Local va detenir el presumpte autor del robatori a una trentena vehicles. Alguns d'aquests vehicles estaven aparcats al carrer de l'Hort del Bisbe, molt proper al tanatori. Dues trucades telefòniques havien advertit a la central de la Policia Local que hi havia diversos cotxes amb els vidres de les finestres trencades. Arran de l'avís es van mobilitzar les patrulles d'agents al carrer i es va poder localitzar i detenir al presumpte autor dels fets, qui tenia objectes procedents de vehicles afectats.

Gairebé dos mesos després, el 25 de novembre, una dotzena de cotxes van aparèixer amb els vidres trencants i amb els interiors regirats. A hores d'ara encara no s'ha identificat a cap possible autor dels fets. Els vehicles estaven estacionats a l'aparcament del Tanatori Municipal, al camí de can Quintana. De fet, aquest és un punt negre d'incivisme. Per això hi ha un malestar bastant generalitzat entre els veïns, que reclamen més presència policíaca. A més, el fet que els incidents es produïssin de matinada, en ple toc de queda, fa que els veïns estiguin més enfadats.