​Enxampat un lladre després de robar amb violència a una dona de 84 anys

​El lladre ha atacat la dona i d'una estrebada li ha arrencat un collar i l'ha fet caure a terra
|

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han pogut detenir aquest diumenge al matí un lladre que havia robat violentament a una dona de 84 anys al carrer de l'Església d'Arenys de Mar. El lladre va atacar la dona i d'una estrebada li ha arrencat un collar i l'ha fet caure a terra. Després ha sortit corrent. Una persona que ha vist l'agressió ha iniciat la persecució del lladre.


MG 9560


Es dóna la circumstància que el regidor de Governació, Josep Maria Pruna, sortia en aquell moment del museu on gravava un vídeo per a la xarxa de museus de la Diputació, i ha pogut activar la policia i els serveis mèdics per atendre la dona assaltada. Segons que ha explicat el mateix Pruna al programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys aquest migdia, la dona ha hagut de ser traslladada amb una ambulància del SEM a l'hospital de Mataró on l'han atès de ferides lleus al coll, per l'estrebada, i a les cames, per la caiguda que li ha provocat el lladre.


Pruna ha explicat que s'han mobilitzat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues de la Policia Local que han pogut detenir al lladre. El regidor de Governació ha indicat que aquests delinqüents acostumen a atacar persones vulnerables que no es poden defensar, com ha estat el cas d'aquesta dona.