Dídac Plana guanya la copa del rei amb el barça de futbol sala

L'equip blaugrana ha guanyat les tres últimes edicions de forma consecutiva
|

El porter arenyenc Dídac Plana que juga amb el Barça de futbol sala des del 2018 ha guanyat aquest vespre la copa del rei d'Espanya que s'ha celebrat a Màlaga contra el seu exequip Jaén futbol sala. La final ha acabat en un ajustat 2 a 1. L'equip blaugrana ha guanyat les tres últimes edicions de forma consecutiva i és el Rei indiscutible de Copes, amb set títols de deu edicions disputades en l'era moderna. Recordem que Dídac és un porter que destaca per la seva agilitat, concentració i reflexos sota pals. Molt ràpid i tècnic, també posseeix una gran precisió en els serveis de porteria amb la mà.


Aaaa


Dídac Plana arriba al primer equip del Barça Lassa amb 28 anys en el seu millor moment com a professional després de diverses cessions al Guadalajara, al Sala 10 Saragossa –actual Ríos Renovables-, al Marfil Santa Coloma –actual Indústrias Santa Coloma- i al Jaén Paraíso Interior. En aquests equips, al llarg dels anys i sempre lligat a la disciplina del Barça Lassa, s’ha consagrat com un dels millors porters de la Lliga.


Aaa


                                                                                                              Foto: web FCBArcelona


Dídac va renovar amb el Club fins a l’any 2021 durant l’estiu de l’any 2017, i ha jugat una temporada més al Jaén Paraíso Interior abans de tornar al Barça confirmat com un dels millors porters de la competició. Prèviament, el porter d’Arenys va gaudir d’una etapa de quatre anys al futbol sala formatiu blaugrana –dues temporades al Cadet i dues al Juvenil, on alternava presències amb el Barça Lassa ‘B’ a la seva segona campanya-. El porter va arribar a debutar amb el primer equip en partits amistosos, però no va disputar competició oficial amb el conjunt blaugrana.