La Policia Local fa fora una vintena de vehicles provinents de la 'rave' de Llinars

Les caravanes havien acampat a la platja del Cavaió després que anit intentessin acampar a Canyamars, sense èxit​
|

La Policia Local d'Arenys de Mar ha desallotjat aquest diumenge una vintena de vehicles que provenien de la 'rave' de Llinars i que s'havien instal·lat a la platja del Cavaió. És el segon cop que persones provinents d'aquesta festa desallotjada pels Mossos intenten establir-se a la comarca després que ahir dissabte a la nit intentessin acampar al Pou de Glaç de Canyamars, dins el terme de Dosrius. Segons fonts municipals, cap a les 11 del matí han rebut avisos de veïns del municipi que alertaven que hi havia diverses furgonetes i camions arribant a la zona. 


Rave arenysLes caravanes han anat arribant en diverses onades. Foto: @davidae74 


Poc després el cos policíac ha identificat i denunciat els propietaris dels vehicles –onze en total- i els ha convidat a marxar. Tot i això, han anat arribant esglaonadament més assistents de la festa de Llinars i en una segona i tercera onada s'han desplaçat a la zona cinc i quatre vehicles més, respectivament, que també han estat desallotjats. A quarts de cinc de la tarda el dispositiu policíac seguia actiu.


Segons fonts de l'Ajuntament, la majoria de persones que s'havien intentat instal·lar a la platja són estrangeres. Segons fonts dels Mossos, després del desallotjament a Llinars els participants a la macrofesta s'han anat dispersant per altres zones del territori. La policia catalana ha assegurat que ja no els consta cap assentament. Tot i això, sí que han detectat que alguns dels assistents a la 'rave' han ocupat un local privat a Tagamanent, però segons el protocol els Mossos no actuaran fins que no hi hagi denúncia del propietari.