Els Mossos d'Esquadra detenen in fraganti els atracadors de la botiga Orange

Un d'ells ha ingressat a presó i els altres tres han quedat en llibertat amb càrrecs
|

Dissabte passat, 8 de gener, els Mossos d'Esquadra d'Arenys de Mar van detenir quatre homes, d'entre 20 i 24 anys, tres d'ells de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior d'un establiment comercial. Els arrestats van passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia d'Arenys que va decretar l'ingrés a presó per un d'ells i llibertat amb càrrecs per la resta.


WhatsApp Image 2021 01 09 at 18.31.44 (1)



Els fets van passar prop de les 10 del vespre quan es va produir un robatori amb força a la botiga de telefonia mòbil Orange. Els lladres van trencar el vidre de l'aparador, van sostreure diversos telèfons mòbils i van fugir ràpidament amb un vehicle. No és la primera vegada, que aquesta botiga pateix robatoris amb el mateix modus operandi, trencant el vidre de l'aparador. Diversos veïns que ho van veure en directe van alertar a la policia dels fets. 


Un patrulla que feia recerca per l'autopista C-32 i circulava direcció Barcelona, va detectar el vehicle sospitós quan entrava a l'autopista des de la C-61. Després de comunicar-ho a la resta de patrulles, es va aconseguir aturar-lo passada la línia del peatge. Els agents van observar com els ocupants del vehicle van llençar una bossa de mà a terra, pocs metres abans d'arribar al peatge. Tot seguit van comprovar que la bossa contenia diversos telèfons mòbils que acabaven de sostreure. A més, els detinguts tenien talls a les mans compatibles amb els produïts per trencar el vidre de la botiga.