Pat Sil·lah i Ona Curto aniran a la llista de la CUP al Parlament per Barcelona

​Ocuparan la 57a posició i la sisena suplència, respectivament, de la llista que encapçala l'exalcaldessa de Badalona, Dolors Sabaté
|

Pat Sil·lah, geògrafa i docent, ha estat escollida per la territorial de la CUP Maresme - Barcelonès Nord, juntament amb cinc persones més, per representar la CUP a la candidatura de la demarcació de Barcelona per les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. La CUP es presenta aquest cop en una coalició amb Guanyem Catalunya, entre altres formacions, i la llista la lidera l'exalcadessa de Badalona, Dolors Sabaté.  Sil·lah va ser escollida per l'assemblea local com a candidata número 3 de la llista per a les darreres eleccions municipals. Sil·lah ha estat vinculada a l'AEiG Flos i Calcat o a la Plataforma Antiracista Arenyenca, entre d'altres.


Pat grocPat Sil·lah, les darreres eleccions municipals. Foto: CUP. 


D'altra banda, la regidora portaveu de la CUP a Arenys, Ona Curto, conservadora i restauradora, ocuparà la sisena suplència a la mateixa llista. Actualment, és la regidora de Serveis municipals, Medi Ambient, Turisme i Patrimoni. Té una llarga trajectòria relacionada amb l'educació al lleure, així com amb la militància a l'Esquerra Independentista, ja que ha estat membre de la CUP Exterior, i membre del Grup de Treball d'Educació, entre d'altres.


Ona parlant

Ona Curto, en un míting de la CUP. Foto: CUP.