L'esport local es mobilitza per poder tornar a entrenar

Nou entitats esportives d'Arenys de Mar s'han manifestat aquest migdia al pavelló Fondo de les Creus
|

Nou entitats esportives arenyenques han donat suport aquest matí al migdia a la plataforma 'Ja n'hi ha prou' realitzant una mobilització de curta durada al Fondo de les Creus reivindicant que s'escolti la veu de les entitats després de les noves mesures dictaminades a principi d'any. El Club Patinatge Artístic Arenys, Club Vòlei Arenys, Futsal Arenys, Club Hoquei Arenys, Club Arenys Bàsquet, Club Esgrima Maresme, Taewkondo Viro, Club Futbol Arenys i Sinera United han signat aquest manifest i han assistit al pàrquing del pavelló equipats amb la roba de partits del club i amb material esportiu demanant un diàleg per poder tornar als entrenaments comentant i explicant tots els aspectes favorables que dóna l'esport.


MG 9944



Recordem que les entitats i club esportius han executat una important tasca des de juny per fer dels entrenaments un espai segur i es considera que l'esport és un bé essencial, i s'ha adherit a la mobilització que han promogut a tots els pavellons des de la plataforma del 'Ja n'hi ha prou' que va néixer fa unes setmanes (plataforma que sorgeix de gent de l'esport, de l'esport de base, on s'entrena i eduquen equips de base fins a sènior, portant a terme un esport en valors). L'esport és un dels sectors més castigats amb mesures indecises i incoherents.


Un acte de reivindicació i protesta de quinze minuts, amb participants de totes les entitats arenyenques i lectura del manifest, exhibint cartells de ja n'hi ha prou i esperant que aquests actes arreu de Catalunya arribi a ser un clam i es pugui tornar a reobrir equipaments esportius entre altres reivindicacions. En el vessant polític, hi han assistit els regidors de l'oposició Estanis Fors i Xavi Navarro de Junts per Arenys, i Jordi Muñiz del PSC, exregidors d'Esports. També hi ha assistit el seu predecessor i candidat del PP al Parlament de Catalunya, Juanjo Almansa. No hi ha assistit cap representant del govern municipal. 


Podeu veure el reportatge fotogràfic, aquí