El Sènior masculí del Club Vòlei Arenys reprèn la competició de lliga amb victòria

Aquest partit és el primer que disputa un equip d'Arenys de Mar, que pot seguir entrenant i disputar partits a partir d'aquesta setmana
|

El primer equip del Vòlei Arenys dirigit per Ernesto Ossola va reprendre i reiniciar la competició ahir dissabte de la primera divisió sènior. Matx a una pista sempre complicada com la del Club Vòlei Mataró, però amb resultat de victòria final per l'equip verd de l'Arenys. Recordem que el sènior no jugava un partit oficial des del dia 3 d'octubre.


WhatsApp Image 2021 01 17 at 11.58.52 (1)Un moment del partit. Foto: Vòlei Arenys. 


Aquest partit és el primer que disputa un equip d'Arenys de Mar, després que la Federació Espanyola de Voleibol considerés donar la categoria de segona nacional a aquesta primera divisió catalana. Amb aquesta consideració important, l'equip arenyenc pot seguir entrenant i disputar partits a partir d'aquesta setmana de gener, una lliga que pot patir una reducció de partits i que han de seguir un protocol important pel tema covid. Aquesta notícia va ser informada durant el període de Nadal i els jugadors han tingut pocs dies per preparar aquest partit. La resta d'equips de les entitats arenyenques segueixen sense poder disputar cap partit avui en dia.


Com s'ha comentat anteriorment, victòria amb patiment, molt disputat i amb molta emoció, ja que l'equip de la capital del Maresme es va col·locar amb dos sets a zero, però l'equip d'Ernesto Ossola va remuntar i va guanyar el partit al tie break final. Primera victòria a la lliga, deixant enrere les dues primeres derrotes del llunyà inici de lliga davant Vikings Vòlei Prat i CEV L'Hospitalet. Propera jornada al Fondo de les Creus davant l'AEE Institut Montserrat.