Han recollit 1.200 signatures per recuperar el servei de pediatria a Arenys de Munt

​Les famílies afectades es queixen per haver-se de desplaçar al CAP d'Arenys de Mar, que ja està saturat
|

Les famílies afectades per la desaparició del servei de pediatria a Arenys de Munt han recollit 1.200 firmes per tal de recuperar-lo. El portaveu d'aquestes famílies, Marc Pruñunosa, ha explicat a 'El Dominical' de Ràdio Arenys que van lliurar diumenge passat les signatures a l'alcalde d'Arenys de Munt, Josep Sánchez, perquè faci pressió al Departament de Salut, més enllà de donar suport verbal a les reivindicacions de les famílies. 


Foto convocatoria admunt


Aquest diumenge van fer l'entrega de les signatures. Foto: Ràdio Arenys de Munt.


Es tracta d'una acció més per part de les famílies afectades per la desaparició del servei de pediatria al CAP d'Arenys de Munt amb la intenció que es retorni a la vila un servei que consideren prioritari. Pruñunosa ha explicat que per ara el Departament justifica la retirada del servei per culpa de la covid. Aquest s'ha centralitzat al CAP d'Arenys de Mar. Pruñunosa ha criticat, pels problemes que això comporta a moltes famílies que tenen dificultats per desplaçar-s'hi. Actualment a Arenys de Munt hi ha 1.500 menors de 16 anys.


Pruñunosa ha afegit que el que s'ha aconseguit és saturar el servei a Arenys de Mar alhora que obliguen les famílies afectades a haver-se de desplaçar a un altre municipi enmig d'una situació sanitària complicada i amb restriccions de mobilitat. Pruñunosa ha agraït el suport polític que s'ha rebut per part de l'Ajuntament d'Arenys de Munt i també el d'Arenys de Mar, però n'ha reclamat que siguin més actius a l'hora de defensar el retorn del servei de pediatria.