Dos grups de l'Escola Sinera i un del Maricel, confinats per positius de covid

L'escola Joan Maragall i la Presentació no han tingut cap positiu en les automostres manades pel Departament d'Educació
|

L'Escola Sinera ha confinat un grup de P3 i un de P4, a causa d'un positiu de covid entre els treballadors. Aquest resultat s'ha sabut després de fer les autoproves PCR, que els professionals dels centres educatius d'Arenys de Mar s'han fet per ordre del Departament d'Educació. A hores d'ara estan a l'espera de les instruccions del CAP per realitzar les proves als alumnes d'aquests grups, tot i que estaran confinats fins al 24 de gener. 


Sinera


D'altra banda l'Escola Bressol Maricel ha confinat una de les seves classes per un cas positiu de covid. Aquest matí un equip de la Unitat Centralitzada Suport Covid (UCSC) ha fet les proves PCR a la resta d'infants de la classe, per confirmar si estan contagiats de covid. Igualment, el protocol sanitari marca que aquesta classe haurà d'estar confinada durant deu dies. El resultat de les proves se sabrà durant els pròxims dos dies, ja que els serveis de PCR comencen a tenir molta feina a causa de la tercera onada. No és la primera vegada que aquesta escola bressol municipal ha d'aïllar un grup. Durant el primer trimestre també hi va haver casos de covid. 


En el cas de l'escola La Presentació i l'escola Joan Maragall, els resultats de les proves han estat negatius, tant dels professionals directament contractats per l'escola com del personal de cuina. A hores d'ara, ni La Presentació ni el Joan Maragall tenen grups confinats.