L'AVAM vol una taula per discutir els serveis de l'Hospital de Mataró

​L'associació ha fet una crida a escala comarcal a la qual ja s'ha sumat la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró
|

L'Associació de Veïns d'Arenys de Mar (AVAM) ha fet una crida a totes les associacions de veïns del Maresme, així com a la federació d'entitats veïnals, per crear una taula per millorar els serveis de l'Hospital de Mataró. Segons va explicar ahir el portaveu de l'AVAM, Sergi Navarro, a 'El Dominical' de Ràdio Arenys, l'associació ha rebut nombroses crítiques per part de diversos ciutadans sobre el funcionament de diversos serveis del centre sanitari que s'ha agreujat per culpa de la covid.


Hospital de matarou0301




La idea de fer una taula transversal arreu de la comarca parteix de la idea que "el bon funcionament de l'hospital ens implica a tots". Amb aquesta crida, l'AVAM vol aglutinar veïns de diversos municipis que després s'asseguin a negociar amb el Departament de Salut i el Consell Comarcal. Les principals queixes dels ciutadans fan referència a retards a l'hora de programar visites, visites que s'anullen un dia per un altre o la lentitud de diferents proves, quan és important el diagnòstic avançat.


Per ara la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró ja s'ha sumat a la iniciativa, però encara no han rebut resposta en l'àmbit institucional. L'AVAM també rep queixes del servei del CAP d'Arenys, i assegura que encara s'arrosseguen les conseqüències de les retallades en Salut Pública. En aquest sentit l'associació ja va fer una manifestació el passat mes de novembre.