El Teatre Principal posa a la venda les entrades anticipades de la temporada

​S'han reprogramat espectacles per a adults suspesos l'any passat per la pandèmia i incorpora novetats en el teatre familiar
|

El Teatre Principal d'Arenys de Mar ja ha posat a la venda les entrades anticipades per la nova temporada del primer semestre del 2021. La nova temporada compta amb un total de deu espectacles. Aquesta temporada hi haurà cinc espectacles familiars i cinc espectacles per a públic adult. Malauradament, no és una temporada amb moltes novetats a causa de la pandèmia. El Teatre Principal ha reprogramat tots aquells espectacles possibles que a causa de la pandèmia es van suspendre durant el 2020.


Captura de Pantalla 2021 01 27 a les 17.13.13


Una de les grans novetats d'aquesta temporada és el primer espectacle d'adults Els Brugarol de Ramon Madaula, el diumenge 14 de febrer, i l'estrena del nou espectacle de la companyia arenyenca Divinas, Moonlight Serenade el 28 de febrer. Els mesos següents es farà el poètic espectacle de teatre Calma!, de Guillem Albà, el concert de Manu Guix i la dansa d'Àer amb EsDansa, dirigit i interpretat per l'arenyenca Laia Santanach i tres ballarins més.


La temporada de teatre familiar sí que ve carregada de novetats. El primer espectacle i el que dóna el tret de sortida a aquesta temporada és Orbital l'última estrena de la Cia. Farrés Brothers. Seguirà amb la música de Samfaina de Colors i Els Cistells de la Caputxeta, també hi haurà la màgia de Txema Màgic, que amb més de deu premis i més d'un centenar de funcions, representarà The Postman. Finalment, la temporada acabarà amb titelles com Joc de Cadires de Cal Teatre i Safari, un espectacle posposat del 2020 de La Baldufa, que aborda l'assetjament escolar.


Les entrades anticipades es poden comprar al web del teatreEl preu de l'entrada anticipada és més baix que el de l'entrada a la taquilla del teatre. L'aforament del teatre es manté amb les restriccions de la Covid-19, amb un aforament limitat al 50%. Els organitzadors esperen no haver de suspendre cap més espectacle. No hi haurà, però, retransmissions de les òperes i del ballet a causa del tancament del Gran Treatre del Liceu i de la Royal Opera House de Londres.