Diari de Campanya: la diputada Alicia Romero passeja per Arenys amb el PSC

​La diputada al Parlament de Catalunya ha passejat pel port amb el primer secretari i portaveu dels socialistes arenyencs, Jordi Muñiz
|

La diputada al Parlament de Catalunya per Barcelona, Alicia Romero, ha fet campanya pel PSC aquest matí a Arenys de Mar. La diputada ha arribat les 10 del matí al port i ha fet un tomb moll de pescadors acompanyat del primer secretari local i portaveu del PSC, Jordi Muñiz, i d'altres membres de l'executiva local del Partit dels Socialistes de Catalunya, com Natalia Pérez, secretària d'organització de l'argupació local. També hi han assistit representants del partit a la comarca. Durant la passejada, els socialistes han parlat amb diversos pescadors i representants de la Confraria de Pescadors de Sant Elm. 


Romero munu0303iz

Pérez, Romero i Muñiz, fent campanya al port d'Arenys. Foto: Xavi Salbanyà. 


Romero és la número 6 de la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya per a la circumscripció de Barcelona, en la llista que encapçala Salvador Illa. Natural de Caldes d'Estrac i ex-tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Mataró, és encapçala els candidats de l'Agrupació Comarcal del PSC a la llista. En la roda de premsa que han fet al port, Romero ha explicat que cal impulsar el sector econòmic, com el turisme o la restauració. Pel que fa al sector de la pesca, Romero ha denunciat l'abandonament que pateix en els pressupostos de la Generalitat. 


Romero també ha parlat dels projectes de regeneració de platges, i ha demanat consens sobre les accions que cal dur-hi a terme, essent un espai natural que cal protegir. Pel que fa a la mobilitat, Romero ha reclamat l'eliminació total del peatge i un anàlisi en profunditat de la mobilitat a la comarca, apuntant a la pacificació de la N-II. Per últim, Romero ha posat èmfasi en que cal reforçar els serveis públics, en especial al sector sanitari, però també en eduació. Ha proposat abordar l'ampliació de l'Hospital de Mataró.