L’esport arenyenc pot tornar a partir del dilluns a una ‘certa normalitat’

Els clubs podran tornar a utilitzar les instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats, amb un aforament màxim del 30%
|

El món de l'esport fa setmanes que han alçat la veu a la cerca de trobar solucions per tornar sobretot a l'activitat en forma d'entrenaments, a una rutina diària. Sembla que després de les mesures dictades dijous 4 de febrer en matèria d'esport es podrà tornar a utilitzar les instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats, seguint i complint un aforament màxim del 30%, per tant poden tornar al mateix punt d'abans del dia 4 de gener.


WhatsApp Image 2021 02 05 at 14.27.49Un entrenament de l'Arenys Bàsquet a les pistes del Joan Maragall. 


Així entitats com l'Arenys Bàsquet, el Club Voleibol Arenys, Club Patinatge Arenys, Futsal Arenys, Club Hoquei Arenys o Taekwondo Viro podran tornar al Fondo de les Creus o a la sala d'activitats del Bernat Coll en el cas del taekwondo. Dues entitats com el Sinera United o el Club Futbol Arenys no han parat d'entrenar durant el mes de gener, ja que es tracta d'un esport com el futbol que es practica a l'aire lliure; en canvi la resta realitzaven els entrenaments a pistes exteriors de la vila des de la finalització de Nadal. Recordem que nou entitats arenyenques, el dissabte 16 de gener van donar suport a la plataforma 'Ja n'hi ha prou' en forma de mobilització al Fondo de les Creus exigint la tornada als entrenaments i la reobertura d'instal·lacions.


Pel que fa a les competicions es mantenen suspeses, tret de les competicions estatals, cas del primer equip masculí del Vòlei Arenys que juga diumenge a pista del quart classificat, el CV Alella. L'altra part afectada de l'esport que també els hi incumbeix aquestes noves mesures són els gimnasos, que ara han de veure si amb aquestes restriccions d'aforament es poden permetre aixecar la finestra. És el cas per exemple de l'Eurofitness Arenys de Mar (antic Uesports) del Fondo de les Creus, ja que ells han continuat amb el servei de piscina i amb algunes de les classes dirigides a la zona exterior, a l'aire lliure. Panorama complicat, amb anades i tornades, amb contradiccions, i amb un descens important d'abonats comparat amb l'any anterior.