​Intenten robar al restaurant del Mas Taxonera de les Doedes

El propietari del restaurant va veure com un noi trencava els vidres, però que no va aconseguir entrar
|

Ahir divendres a la nit, van intentar robar al restaurant del Mas Taxonera de les Doedes, situat al parc de Lourdes d'Arenys de Mar. Els fets van tenir lloc pels volts de les 10 del vespre, quan el propietari del negoci -que també ho és de l'Open Sports- anava cap a casa a l'hora del toc de queda. Aleshores va rebre avís que havia saltat l'alarma antirobatoris del Mas Taxonera, motiu pel qual va dirigir-se cap allà. 


Mas taxonera

El propietari del restaurant va trucar a la Policia Local. 


En arribar va veure un noi que trencava els vidres per intentar entrar a la masia on hi ha el restaurant. Com que el propietari no sabia si el presumpte lladre estava sol o acompanyat va trucar a la Policia Local que hi va acudir amb els Mossos d'Esquadra. Mentrestant, el noi -que mostrava un estat d'embriaguesa- va marxar pel parc, on la Policia el va trobar al cap d'una estona. A falta que el propietari posi la denúncia corresponent, la policia ja l'ha advertit que les gravacions de les càmeres de seguretat no permeten distingir la cara del noi, qui podria estar involucrat en altres accions delictives i que se saltaria el toc de queda reiteradament.


Després de valorar els possibles danys, per ara no han detectat que el lladre pogués robar res, ja que no va poder entrar a la masia. Tanmateix, els panys estaven forçats, motiu pel qual caldrà reforçar la seguretat de l'establiment. Sí que va poder obrir un magatzem, on guarden vaixelles i altres estris, però per ara no hi ha trobat a faltar res. El restaurant del Mas Taxonera va reobrir el passat 2 de juliol, després que el Patronat de la Gruta de Lurdes l'arrendés al llogater actual.