​Arenys es prepara per celebrar un Carnestoltes virtual

A banda dels actes més tradicionals, es faran diversos tallers en línia per a grans i petits
|

El context de pandèmia que vivim des de fa mesos fa que una de les grans festes d'inici d'any, el Carnestoltes, sigui d'una forma totalment diferent de la viscuda anteriorment. Aquest any no hi ha altra opció que virtualitzar la festa i fer una posada en escena d'acord amb les restriccions del moment. Del 10 al 17 de febrer Arenys de Mar, amb la regidoria de Festes al capdavant celebrarà la festa d'una manera totalment virtual, començant per la presentació del web a càrrec de Míriam Puig, regidora de Festes.


Captura de Pantalla 2021 02 07 a les 10.48.16



A partir d'aquí, divendres es realitzarà el pregó de Sa Majestat en Carnestoltes Joan de Guineu, a càrrec de Ca La Rita i finalitzarà amb el Testament d'en Carnestoltes el dimecres 17. La resta de dies es realitzaran actes diversos com tallers de treballs manuals, animació infantil, les memòries del carnaval a Arenys de Mar que moderarà Marta del Castillo (dilluns 15 de febrer) o la cuina característica de Carnaval amb tot el protagonisme de la botifarra i la sardina. 


Tots aquests actes es podran seguir via el web del Carnaval de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Un Carnestoltes diferent, ja que no es podran realitzar actes tan populars a la vila com la rua, el ball de disfresses o l'escudella de recapte.