El curt 'Vera' de Laura Rubirola, al Cambria Film Festival de Califòrnia

​El film competeix en la selecció oficial del festival de cinema romàntic, els premis del qual se sabran aquesta matinada
|

El curtmetratge 'Vera' de la cineasta arenyenca Laura Rubirola competeix aquesta setmana al festival de cinema romàntic "Cambria Film Festival - Love is in the Air", que aquest any se celebra virtualment, però que s'organitza a Cambria (Califòrnia, EUA). El curt competeix pel premi de millor curt en la selecció del festival. El veredicte, tant del jurat com del públic, se sabrà aquesta matinada hora europea. 


Laura Rubirola Dirección Vera



El curt 'Vera' va guanyar 8 premis Pávez del Festival Internacional de Curtmetratges de Talavera de la Reina. Tot i que va ser classificat pels Goya, no va passar el segon tall. Tot i això, ha estat nominat com a millor curtmetratge pels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. És el primer curt que dirigeix Rubirola, que ja n'havia escrit el guió d'altres.


El film narra la història d'una dona al voltant de la cinquantena que fa de netejadora en unes oficines a la nit i comença a descobrir la vida d'un home a través dels seus objectes personals de l'escriptori, però a qui no coneix personalment. La història va néixer de la mateixa experiència de la directora, quan vivia amb un company de feina i comptaven amb una persona que acudia a l'habitatge a netejar, però que no van conèixer mai en persona.