​L'alcaldessa oferirà reunions periòdiques amb veïns per tractar temes públics

​Les trobades seran a porta tancada i per accedir-hi s'haurà de demanar cita a través d'un formulari
|

L'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, ha anunciat que farà reunions periòdiques amb veïns d'Arenys per tractar i debatre de manera distesa temes municipals d'interès comú. Aquestes reunions seran amb grups reduïts i es començaran a fer en línia, d'acord amb les mesures de distanciament i protecció sanitària de la pandèmia. La intenció d'aquestes trobades és mantenir un contacte més directe i afavorir una relació de proximitat entre la ciutadania i l'Ajuntament.


Audiencia



La primera de les reunions serà el pròxim dimarts, 16 de febrer, a les 6 de la tarda. Les reunions seran internes, només amb les persones que hagin estat confirmades per assistir-hi, i no es retransmetran en línia. Tampoc es penjaran als canals oficials de l'Ajuntament un cop acabades. La segona reunió és convocada pel dia 23 de març.


Per participar-hi cal fer un registre previ a través d'aquest formulari on, a part de posar les dades personals, es pot escollir la data de la trobada. La participació en la trobada es confirmarà directament al correu de contacte i es donarà un enllaç d'accés per poder-hi assistir. Els assistents hauran de disposar d'un accés des d'un ordinador o un telèfon intel·ligent.


A banda de les trobades particulars, els ciutadans també tenen l'oportunitat de contactar amb l'alcaldessa per afers públics en diferents espais radiofònics, com la Tribuna Política o l'Entrevista amb l'alcaldessa, en el programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys.